Categoria: Activitats.

Urbarna – Festival de Cultura Urbana

Divendres 16 d’abril 2021, amb una entrada de 3€ – Entrades Esgotades

URBARNA FEST

URBARNA és un esdeveniment organitzat per estudiants del segon any de Music Business de l’escola tècnica SAE Institute Barcelona. L’objectiu d’aquest és reivindicar els pilars més importants de la cultura urbana de Barcelona. Podreu gaudir d’actuacions de música, dansa(19h) i graffiti (18h).

L’aforament és limitat i el preu de les entrades és de 3€. La recaptació d’aquestes serà íntegra per la fundació AAA; Actúa, Ayuda, Alimenta.

No pots venir perquè no estàs a la comarca del barcelonès? No passa res. Podreu seguir l’esdeveniment en streaming al canal de Youtube de l’Espai Jove Boca Nord.

Els artistes confirmats per URBARNA són els següents:

Aren

AREN és un artista i productor nascut a Barcelona al 1999. El projecte que ens presenta engloba l’Indie Urbà, el Pop Punk Urbà i el Pop Urbà amb una estètica atrevida i colorida.
A l’escenari l’acompanyarà el seu productor “El Roca” i la seva banda.
Instagram
Youtube
Spotify

FMP Crew

FMP CREW és un grup de rap barceloní que compta amb una llarga trajectòria. El grup format per D-Kann, Nugem1 i Angel-7 ens transportarà directament a les arrels del gènere. Són un grup consolidat i reconegut en l’àmbit del Hip Hop a la ciutat de Barcelona. Han compartit escenari amb grans figures del gènere com Sho Hai, Juaninacka, Falsalarma, Arianna Puello entre d’altres. També han col·laborat en varies cançons amb l’artista Pure Negga. La gran majoria dels seus treballs son gravats a Kion Studio, un dels estudis de gravació de referència en els gèneres Reggae / Hip Hop.
Instagram
YouTube

Daura

DAURA és un artista de Viladecans que ve a presentar-nos un show de trap amb pinzellades de RnB.
Instagram
Youtube
Spotify

Nasty Family Crew

NASTY FAMILY CREW és un grup de breakdance de Barcelona, format per b-boys i b-girls de diferents nacionalitats, que ve per fer-nos gaudir d’un show ple de d’energia i moviment.
Instagram

Jenny From the Block

JENNY FROM THE BLOCK és un grup de l’escola Dance Emotions, on treballen diferents estils de dansa gràcies a la formació multi disciplinar. Però, en aquesta ocasió, ens porten una actuació de Hip Hop/Urbana al ritme de Jennifer López.
Instagram

Dance Dreamers

DANCE DREAMERS és un grup d’adolescents format al taller de dansa urbana de Boca Nord amb la coreògrafa Jimena Fernández. Venen amb molta motivació i segur que us fan gaudir de la seva actuació.

Brook

BROOK es un grafiter barceloní, amb una extensa experiència en aquest món. Forma part de la CFC (Chandals Fat Crew). Ha viatjat per diferents països d’Europa conduït per la seva passió, el graffiti.
Instagram

Moreno Malo

MORENO MALO (SPEAKER) És ex component de The Brous i compta amb més de 20 anys al món del rap, és tot un veterà en la comunitat del rap a Barcelona. Ha fet gira als Estats Units i ha actuat a sales importants com l’Apolo, Razzmatazz, etc.
Instagram
Youtube

Horus IV

HORUS IV (DJ) En Pablo González és un músic i productor de Santiago de Compostela i en el seu projecte fa una barreja de hip-hop amb pinzellades de Jazz, RnB, Lo-Fi i altres estils de música electrònica.
Compta amb més de 100 concerts amb la seva antiga banda. Actualment en Horus IV ofereix un nou format com a DJ Set, en solitari o acompanyant a altres músics.
Instagram
Spotify*Normativa Covid
– Obrim portes 15 minuts abans de l’inici de l’espectacle. Les entrades que no siguin retirades 5 minuts abans del concert, seran alliberades per a una possible llista de reserva.
– Concert per a 30 persones amb cadires.
– Us obligatori de mascareta.
– No es pot consumir ni menjar ni begudes.

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda