Categoria: Agenda, AUDIOVISUAL, FAMILIAR, VIDEO.

Visual Kids – Bcn Visual Sound 2014

Dissabte 10 maig, 12h – 13h30

Visual_Movement: kids & Family!!!

Programació Festival Barcelona VisualSound 2014

 

bloguitosanimation1

 

Convidem la famà­lia a venir estirar el cos i l’anima tots junts: mares, pares, nens i nenes! Amb la musica i les suggestions que el nous medis audiovisuals podem donar, tindrem una hora de diversió, moviment, riallades i moltes “animalades”. Un espai creat dins el festival Barcelona Visual Sound pensat per introduir el mes petits, junts amb els grans, al món audiovisual.

À Carrec de YOGUITOS / https://www.facebook.com/Yoguitos

yoguitos Visual

Yoguitos és un projecte ambulant que organitza sessions de Ioga per a nens i famà­lies a Barcelona i els seus voltants; en aquesta ocasió fem una activitat especial i única, que combinant el ioga i el joc crearem una prà ctica per compartir en famà­lia.

Necessitarem tenir els ulls ben oberts i observar amb molta cura; aclarir les orelles i escoltar i atendre tot tipus de sons; a la nostra ment la activarem des de la concentració i el nostre cos improvisarà  amb el moviment i la imaginació.

En una hora i mitja, grans i petits tindrem un acostament a la prà ctica del Ioga des de diversos elements, el joc, la música, la imatge i el moviment-tot en un ambient sa, molt orgà nic i … molt divertit!

Aixà­ que veuen amb tota la teva famà­lia i troba un moment per tirar-te a terra amb el teu fill al costat de la teva comunitat-creant llaços, comunicant i aprenent uns dels altres.

Es necessari reservar plaça: ana@bocanord.cat (indica el nom + edats).

Recomanat per mares + pares + nens (3 fins a 8 anys)

 

logo_VisualSound

Aquest esdeveniment esta programat per el E.J. Boca Nord dins el Festival Barcelona VisualSound 2014