Categoria: Agenda, Música.

Xnight + Ephemeral Paradox (rock + heavy-metal)

11 novembre 2017 21:30to12 novembre 2017 0:29

Dissabte 11 de novembre a les 21:30h Amb una entrada lliure – taquilla inversa
xnight def

Doble concert de rock amb els grups:

XNIGHT Rock Alternatiu
xnight 2017 w

Noa Gallego: Veu
Iker Elorza: Guitarra
Jordi Costa: Guitarra
Pol Pellicer: Baix
Sergi Baldovà­: Bateria
El segon treball dels barcelonins Xnight, Gaslight Bay, arriba a les teves orelles per posar cap per avall la teva concepció musical. Només n’hi ha prou un parell de minuts del seu primer tema, ‘Beehive’, per rendir-nos a la potència de les seves guitarres i la veu de la seva excelsa cantant, Noa Gallego.
Rock / metall alternatiu, rock experimental, prog metall … les etiquetes es queden curtes per a una banda el so arriba al nivell de les seves pròpies influències Guano Apes, Evanescence, Paramore, Ankor, Biffy Clyro, Halestorm…

Nascuda el 2012, Xnight edita el seu primer treball d’estudi, I Am, el 2014 i amb ell comença la seva exploració del so que acabarà  per definir la personalitat de la banda: una inclassificable barreja de passatges sonors influenciats pel rock alternatiu anglosaxó. Després de l’entrada de Sergi Baldovà­ a la bateria i Pol Pellicer al baix, el grup continua el camà­ traçat en el seu debut amb el llançament en 2016 del single ‘Throne Denied’, tema que serveix d’avançament del seu segon disc, Gaslight Bay.

En aquest nou à lbum, Xnight fusiona fragments purament melòdics amb altres més extrems en què s’aprecien influències del metalcore sense abandonar els contrastos sonors com a pedra angular del seu so. La clara evolució del grup no només es percep a nivells purament musicals, sinó que transcendeixen a unes lletres que es nodreixen de les inquietuds comuns de l’ésser humà : les bretxes socials, el poder, l’amistat, l’esperança … és a ‘Tighter’, penúltim tall del LP llançat com videoclip, on es sintetitza a la perfecció el so de la banda catalana.
Gaslight Bay ha estat gravat i mesclat per Txosse Ruiz en els Wheel Sound Studio de Cerdanyola del Vallès (Barcelona) sota la producció del propi Txosse Ruiz i Xnight i masteritzat per Và­ctor Garcia a Ultramarinos Mastering (Barcelona). El disseny de l’artwork de l’à lbum ha estat realitzat per David Quesada mentre que el del single de ‘Throne Denied’ ha anat a cà rrec de Iago Remacha. Amb Gaslight Bay, Xnight posa el seu nom al radar dels grups emergents a tenir en compte en el present proper.

https://www.facebook.com/xnightrock/
https://www.youtube.com/user/xnightrock
https://www.instagram.com/xnightrock/
https://twitter.com/xnightrock
https://xnight.bandcamp.com/

 

PHEMERAL PARADOX  Barcelona, metal
ephemeral paradox

Banda de 5 noies de Barcelona, amb tot el futur per davant.
Esther – Cantant multi-instrumentista
Emily – Guitarrista solista
Laura – Guitarrista rà­tmica
Nerea – Baixista/Segona veu
Grecia – Bateria

https://www.instagram.com/ephemeralparadox/

GHOSTS AND ME  Rock / Post-Hardcore (Collado Villalba, Madrid) – 22:30h

Actuació cancel·lada per raons familiars
ghosts and me

Ghosts And Me, es va formar al setembre 2011 quan Raúl, que ja havia tocat amb Sergio i Victor anteriorment, els proposa a tots dos formar una nova banda i gravar un EP sota el nom de: “… And So, We Wringed Out Our Pillows”. després de gravar l’EP, Alex es va unir com bateria a la banda i Marcos com a guitarrista.
A hores d’ara la banda es troba treballant en el seu primer LP que esperen que surti a la llum d’aquà­ a poc.
Raúl Lopez Lozano, Victor Amigó Herrera, Sergi Bazà¡n Torres, Daniel Culebras, David Romero.
http://ghostsandme.com
Escolta la seva música aquà­: https://soundcloud.com/ghostsandme

E

Propers esdeveniments

  • No events.

Tota l'agenda