3a Trobada d'Il·lustradors i Il·lustradores de la Dreta de l'Eixample

Trobada d'Il·lustradors.Dissabte 1 de juny al carrer Girona (davant de la biblioteca Sofia Barat)

 

La Biblioteca Sofia Barat i les llibreries Laie i La Caixa d’Eines us conviden a participar en la 3a Trobada d’Il·lustradors i Il·lustradores de la Dreta de l’Eixample que tindrà lloc dissabte 1 de juny durant la Festa Major del barri i la 15a Fira Modernista de Barcelona.

– A les 11h : Espectacle infantil a càrrec de   Vivim del Cuentu

– A les 12h : Entrega del premi “Maria Rius” a la trajectòria professional d’un il·lustrador/a que    hagi destacat per la categoria i qualitat del seu treball al llarg dels anys en el camp de la il·lustració de llibres infantils.

– De 12 a 14h : 3a Edició del Llibre Gegant de contes del barri. Comptarem amb la presència dels següents il·lustradors: Roser Calafell, Rosa M. Curto, Àfrica Fanlo, Raquel Gu, Artur Laperla, Xavier Salomó, Òscar Sardà, i Subi! Participar-hi és ben senzill: inventa’t una història (aproximadament mig full), demana un dibuix a un il·lustrador/a i el teu conte formarà part del “Llibre Gegant” del barri”!

Amb el patrocini de: Milan. Amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona, Districte de l’Eixample i Ajuntament de Barcelona. Amb el suport de: AVV Dreta de l’Eixample i Casal de Joves la Dreixa.