Encesa dels llums de Nadal a l'Eixample

dj., 11/20/2014 - 10:11

Nadal. L'encesa de llums al districte es fa divendres 21 de novembre, a les 19 h, a placeta de la cruïlla del carrer Aragó amb Dos de Maig, davant dels Encants Nous.

L’Eixample ja és a punt pel Nadal. Unes dates per a compartir, per a transmetre amb més intensitat els valors de la solidaritat, de l’ajut cap als qui més ho necessiten. Per aquest motiu, s’ha triat com a lema que defineix totes les activitats de la campanya de Nadal: “Barcelona inspira un Nadal per compartir”.

Durant aquests dies els carrers de Barcelona s’omplen de llum i les associacions de comerciants busquen l’originalitat de les seves decoracions amb l’objectiu que l’enllumenat sigui un element més que incentivi el consum nadalenc. Per l’encesa de llums de Nadal al districte s’ha triat la placeta de la cruïlla del carrer Aragó amb Dos de Maig, davant dels Encants Nous.

Presentarà l’acte l’actriu Laura Sancho,  la Gràcia a la sèrie de tv3 La Riera. Actuaran també Oriol Padrós, cantant i compositor, qui interpretarà Junts,  la cançó dels comerços i veïns de XarxaEixample; i la Coral Rock, un grup de quatre joves noies que interpretaran nadales i altres temes del seu repertori. L’acte acabarà sobre les 19.30 amb una xocolatada solidària.

Nous trams il·luminats

Enguany s’incorporen nous trams il·luminats, com els carrers Pelai i Bailèn, i s’estrenen disseny de llums al passeig de Gràcia, la Gran Via i Aragó (aquests dos últims triats pel concurs ciutadà “Encén el Nadal”.

També aquest any, com a decoració nadalenca, hi haurà alets il·luminats a la rambla de Catalunya, i avets de 10 m d’alçada al passeig de Gràcia/Gran Via i placeta d’Aragó/Dos de Maig.