Jo soc de la Trini

Campanya per la millora de la convivència i de l’espai públic a la Trinitat Vella

Campanya per la millora de la convivència i de l’espai públic a la Trinitat Vella

Volem un barri net, volem tenir cura del nostre barri! A partir d’aquest demanda de les entitats i associacions del barri, totes i tots hem començat a treballar de valent.

L’objectiu d’aquesta petició era millorar el servei de neteja i conscienciar el veïnat per tenir cura de l’espai públic, del seu barri.

De seguida es va crear una taula de treball que aglutinava totes les entitats del barri i diversos serveis de l’Ajuntament, tan de territori com transversals: tècnics del Districte de Sant Andreu, de Pla de Barris, d’Ecologia Urbana ( Neteja i Gestió de Residus, Parcs i Jardins), el Servei d’Intervenció en l’Espai Públic i l’Aula Ambiental del Districte.

Aquesta taula va recollir les peticions de millora en la gestió de residus que van ser executades durant el mes de gener, i tot seguit es va decidir iniciar una campanya de comunicació i accions comunitàries per implicar a tota la comunitat.

Avui, un grup de veïns i veïnes voluntaris han començat a distribuir les guies per millorar els hàbits de la gestió de residus al barri. Paral·lelament, totes les escoles del barri estan fent un taller participatiu per fomentar el reciclatge.

Aquest és l’inici d’una campanya de llarg recorregut, promoguda i duta a terme pels propis veïns i veïnes, la propera gran activitat serà les festa ciutadana del dia 16 de març.