L’Ajuntament de Barcelona activa el pla bàsic d’emergència per ventades en fase d'alerta

13/12/2019 - 11:05

ventades. Atesa la situació meteorològica i l’increment de serveis de Bombers de Barcelona relacionats amb les ratxes de vent a la ciutat, l'Ajuntament de Barcelona ha activat aquest matí el Pla Bàsic d’Emergència per ventades en fase d’alerta

Atesa la situació meteorològica i l’increment de serveis de Bombers de Barcelona relacionats amb les ratxes de vent a la ciutat, el consistori ha activat aquest matí el Pla Bàsic d’Emergència per ventades a la ciutat en la seva fase d’alerta.

Davant de risc de caigudes de branques d’arbres l’Ajuntament de Barcelona no obrirà les portes dels parcs i jardins de la ciutat.

Recomanacions de prevenció i autoprotecció per ventades

Davant la previsió de vents forts a la ciutat, Protecció Civil recomana informar-se de les condicions meteorològiques previstes i atendre les indicacions que es donin pels mitjans de comunicació. També recorda la importància de prendre mesures preventives tant a casa com al carrer: tancar i assegurar portes i finestres, retirar testos dels balcons, allunyar-se de cornisses, murs i arbres que es puguin desprendre, etc.