Comença a escalfar per a la XX Cursa de Bombers

La inscripció ja és oberta per a l’edició més especial, que se celebrarà el diumenge 22 d’abril de 2018

La Cursa Bombers de Barcelona compleix 20 anys. Serà un dia de celebració, no només per la festivitat que ja sol oferir aquesta popular cursa, sinó perquè és un aniversari que no pot passar per alt.

Des de 1999 els bombers de Barcelona celebrem al costat de milers de ciutadans i ciutadanes una jornada d'esport en el millor dels ambients i amb motiu del 20è aniversari es buscarà aconseguir el rècord de bombers que participin en la cita amb l'equip d'intervenció. La majoria seran bombers de Barcelona tot i que per aquesta celebració també prendran la sortida els bombers de la Generalitat, AENA i altres poblacions tant en l’àmbit nacional com internacional.

El recorregut

El diumenge 22 d'abril es donarà la sortida a l'Avinguda Marquès de l'Argentera, just davant de l'Estació de França. Un any més els participants recorreran 10 quilòmetres en un traçat circular amb una altimetria molt bona per a principiants i per a aquells que vulguin aconseguir algun objectiu concret. Tots ells passaran per llocs tan emblemàtics com l'estàtua de Colom o l’Arc de Triomf.

Apunta’t ja

Els 'runners' bombers incondicionals d'aquesta prova ja poden preparar les sabatilles i començar a escalfar per posar-se a punt. Les inscripcions ja estan disponibles a http://bit.ly/InscripcionsCursaBombers2018.

Els bombers són un dels conjunts més estimats per tota la societat i la carrera es converteix en una de les proves d'atletisme popular més especials