La Plataforma per a la Defensa del Patrimoni Històric, premiada per la restauració de la Merryweather

La 25a edició dels premis Bonaplata, que tenen com a voluntat recuperar i difondre el patrimoni industrial de Catalunya i que es va celebrar el passat 29 de novembre, va distingir amb el Premi a la Rehabilitació en la Categoria de Béns Mobles el treball en la restauració de la bomba contra incendis Merryweather 'Valiant' de 1896, realitzat per la Plataforma per a la Defensa del Patrimoni Històric dels Bombers de Barcelona.

En representació dels membres de la Plataforma, Pere González i Jaume Roca van recollir el diploma en la cerimònia celebrada al col.legi d’Enginyers Industrials de Catalunya de Barcelona.

El jurat dels prestigiosos premis, que atorga l’ Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, va decidir per unanimitat premiar aquesta rehabilitació, valorant la capacitat funcional i la qualitat tècnica de la rehabilitació.

El gran treball en la tasca de rehabilitació de la bomba contra incendis de 1896 ha estat reconegut pel jurat dels prestigiosos premis, que atorga l' Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya