Greu incendi al carrer Saragossa

Bombers de Barcelona va rebre l'avís a les 09.50 hores el passat 1 de novembre per un incendi a la sisena planta del número 132 del carrer Saragossa.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar 15 dotacions de Bombers, 14 del Sistema d'Emergències Mèdiques i diversos efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra.

L'incendi, que va quedar extingit cap al migdia, va afectar les tres plantes superiors de l'edifici, mentre que la resta d'habitatges van ser desallotjats per precaució.

A conseqüència del foc un home de 93 anys va morir, una persona va resultar ferida greu i 18 persones van quedar ferides lleus, 12 de les quals van ser traslladades a diferents centres hospitalaris i 6 van estar ateses ‘in situ’.


Foc mortal a Sants-Montjuïc

El 14 de novembre Bombers de Barcelona va rebre un avís per un incendi a la primera planta del número 139 del carrer Nou de la Rambla al barri del Poble Sec de Sants-Montjuïc.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar 7 dotacions de Bombers, 3 del Sistema d'Emergències Mèdiques, i diversos efectius de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra.

A conseqüència de l'incendi un home de 80 anys va morir i una dona de 86 anys va ser traslladada greu a l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

El foc només va afectar de gravetat l'habitatge on es va originar i no va provocar danys estructurals a l'edifici.


Un incendi va calcinar una pastisseria del carrer Numància

Set dotacions de Bombers de Barcelona van intervenir per apagar l'incendi que es va produir a una pastisseria del carrer Numància el 5 de desembre. El foc va quedar extingit en prop de mitja hora, però va generar una espectacular fumera. L'incendi va començar cap a les 17.00 hores en el forn elèctric de la pastisseria, situada en uns baixos del carrer Numància, gairebé a l'altura de l'avinguda Diagonal. Cap persona va resultar ferida.


Altres serveis destacats

Extinció de l'incendi d'un remolc a la Zona Franca sense ferits el 22 de novembre.


Rescat d'una persona a la Basílica de Santa Maria del Pi el 16 de novembre, juntament amb el SEM i la Guàrdia Urbana.


Servei d'atenció d'una persona el 10 de novembre que es trobava en situació de risc al Turó del Carmel.