Parlem obertament sobre salut mental

Parlem obertament sobre salut mental

05/10/2017 - 12:02

Salut. El proper dimarts 10 d'octubre vine a parlar obertament i escoltar amb interès sobre salut mental de 17 a 18.30 h a la plaça de la Virreina. T'hi esperem!

El proper dimarts 10 d'octubre vine a parlar obertament i escoltar amb interès sobre salut mental de 17 a 18.30 h a la plaça de la Virreina. T'hi esperem!

Aquesta convocatòria és una iniciativa de Cuida la Vida, la Fundació Joia, Salut Mental Gràcia i la Fundació Arapdis i el suport del Districte de Gràcia que amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental 2017 conviden a tothom a parlar obertament i a escoltar amb interès sobre salut mental.

Un micròfon, un espai acollidor on seure i una plaça oberta a reflexions, experiències, idees, sentiments i pensaments sobre salut mental. El millor remei contra l’estigma és parlar-ne obertament!

“Donar veu a la salut mental és parlar obertament i amb naturalitat de la nostra experiència en salut mental, sigui quina sigui, i escoltar activament i amb interès quan algú parli sobre la seva experiència. Així, aconseguirem que ningú amagui la seva experiència de salut mental per por a la discriminació o el rebuig.” Associació Obertament

 

Comparteix aquest contingut