Barcelona en positiu, BCN+

Fa uns dies vaig formalitzar la meva candidatura dins el procés iniciat per  “Primàries Barcelona” per optar a ser candidat a l’alcaldia de la nostra ciutat.

Després de 12 anys al servei de BCN com a Regidor, tant al govern com a l’oposició, afronto el repte més apassionant de la meva vida política, amb tota la meva força, energia, i experiència, al servei de les veïnes i veïns de la ciutat on he nascut, on hi visc, i que m’estimo.

Primàries Barcelona ( www.primariescatalunya.cat ) és un projecte innovador que, per primera vegada, es planteja superar la rigidesa dels partits a l´hora de construir un projecte municipal. I és la ciutadania la que intervé, vota, i decideix quin candidat pot defensar millor les seves idees, somnis, i esperances.

Les primàries obertes a la ciutadania són el futur, i la millor manera de construir projectes connectats amb la gent, projectes que  els representin i entenguin les seves necessitats. L’1 d’octubre va ser el punt d’inflexió que ens va demostrar que una part molt important de la nostra societat ha evolucionat. La política també ha de canviar, ser més pròxima a la ciutadania, amb més debat d’idees i propostes, i més codecisió.

Vull que el meu país sigui lliure, i es per això que crec imprescindible portar a terme un projecte de ciutat (i capital) que, des de l’independentisme, millori la qualitat de vida de tots els que vivim a Barcelona.

La meva manera de fer política: escoltar, aprendre i fer. Per això, vull fer una campanya positiva i amable, explicant i debatent la visió de ciutat que tinc.

La Barcelona en positiu que plantejo té la mirada posada cap al futur, amb l’educació i la cultura al centre de la seva acció. La qualitat ambiental; la mobilitat sostenible; una economia en creixement, i alhora, més justa; i habitatge a preu just a l’abast de tothom, com a línies prioritàries, i un compromís irrenunciable amb el civisme i la convivència.

Estic preparat per debatre i contrastar idees i projectes, per fer possible una Barcelona optimista, que miri al futur sense por, que posi tota la seva energia i talent en ser una ciutat molt millor, referent al mon, i de la que ens continuem sentint orgullosos.

Tenim un repte extraordinari, per fer-ho possible cal generar una onada ciutadana i una il·lusió col·lectiva, aquest objectiu depèn del talent i la força de tots nosaltres, si vols i et ve de gust, ajuda´m a fer-ho possible, vull ser el teu candidat a l’alcaldia de Barcelona.

Gerard Ardanuy
Regidor no adscrit

Comparteix aquest contingut