Volem que a Barcelona es pugui votar el proper 1 d’octubre

Tenim per endavant dos mesos trepidants, que culminaran el proper 1 d’octubre amb la celebració del referèndum. Dos mesos en què hem de seguir explicant perquè volem fer del nostre país un nou estat d’Europa. Tenim molts arguments i tenim la força de la gent  que defensa no només poder votar, sinó que defensa la democràcia. El proper 1 d’octubre serà la culminació d’un procés que ve de molt lluny. Hem superat moltes dificultats, molts obstacles i moltes mentides, queden pocs dies i cal que tots estiguem a punt per permetre que el primer diumenge d’octubre els ciutadans de Catalunya puguin anar a votar i decidir sobre el seu futur col·lectiu.

I en aquests dies que queden, Barcelona ha d’exercir el seu paper de capital del país. Creiem en una Barcelona capital de Catalunya, que lidera i dona exemple a la resta de pobles i ciutats del país, una ciutat que dona un suport clar al Parlament de Catalunya, al president de la Generalitat i al mandat del poble que va sorgir de les eleccions del 27 de setembre; i també a que el proper 1 d’octubre tots els barcelonins i barcelonines, tinguin la ideologia que tinguin, triïn l’opció que triïn, puguin anar a votar amb tota normalitat. Això és democràcia i és molt important pel nostre futur.

Per això he ofert a l’alcaldessa Ada Colau la meva corresponsabilitat en tot el que calgui fer perquè a la ciutat de Barcelona es pugui votar el proper l’1 d’octubre. M’ofereixo per signar el que sigui necessari per l’organització del referèndum que convocarà el president de la Generalitat de Catalunya. Sóc voluntari per signar el que calgui.

Liderar és defensar la democràcia, que la gent pugui anar a votar el que vulgui i expressar lliurament, amb el seu vot, quin futur vol pel nostre país. Estarem al seu costat perquè es pugui votar l’1 d’octubre.

Xavier Trias 
President del Grup Municipal Demòcrata

Comparteix aquest contingut