Estadístiques esportives temporada 2023-24

..
13/06/2024 - 09:13 h

Amb la fi de la temporada, aquest cap de setmana, amb les finals d’hoquei patins del CEEB, hem comptabilitzat tots els partits oficials que s’han disputat al Poliesportiu Camp del Ferro dels diferents esports grupals.

El ranking oficial és:

1. Futbol Sala: 398 partits disputats com a locals per l’A.E. Sant Andreu, el Futsal Sant Andreu Sagrera, CFS Les Glòries i l’A.E. Alzina. A més, d’un partit de la 1a divisió de futbol sala femení (Les Corts – Melilla) i la disputa de la fase prèvia dels campionats d’Espanya de futbol sala sub-12 i sub-19 organitzat per Les Corts UBAE.

2. Hoquei patins: 327 partits disputats com a locals pel Club Patí Congrés, el CH Claret i 3 partits de les finals del CEEB.

3. Handbol: 170 partits disputats com a locals en la seva totalitat pel Club Handbol Sant Andreu.

4. Bàsquet: 48 partits disputats com a locals per l’Unió Esportiva Sant Andreu (UESA) de Bàsquet.

5. Hoquei línia: 17 partits disputats per l’A.E Sant Andreu Uroloki com a locals i l’organització d’una de les seus de la Lliga Plata masculina.

Aquest sumatori ens facilita la xifra de 975 partits oficials durant la temporada 2023-2024 al Poliesportiu Camp del Ferro. A més, durant tota la temporada hem comptabilitzat aproximadament uns 130 partits amistosos de les diferents entitats amb seu al Poliesportiu Camp del Ferro.

Amb més de 1100 partits oficials durant aquesta temporada, esdeveniments internacionals d’esports de contacte i seu de les trobades i campionats de Barcelona de patinatge del CEEB, el pròxim divendres 21 de juny, posarem fi a la temporada esportiva.

A partir del dimarts 25 de juny, donem tret de sortida als diferents casals i campus d’estiu organitzats per l’A.E. Sant Andreu i el Club Patí Congrés amb gairebé les inscripcions exhaurides per a tots els torns.