Inici del curs federatiu d'especialista en entrenament de porters de futbol sala - nacional C

..
15/07/2024 - 11:07 h

Avui dilluns 15 de juliol, tret de sortida al curs d’especialista en entrenament de porters de futbol sala – nacional C que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF) que per primera vegada s’impartirà a la nostra instal·lació.

L’obtenció del corresponent Diploma i Credencial del Curs Federatiu d’Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Nacional C habilitarà al posseïdor a tramitar llicència federativa d’Entrenador de Porters de Futbol Sala a partir de la temporada 2025/26

Aquestes funcions podran desenvolupar-se en les següents categories de competicions promogudes i organitzades per l’FCF i/o per la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF): Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Sènior d’àmbit autonòmic, Juvenil Nacional i Tercera Divisió Nacional.

Les classes presencials estan previstes per aquesta setmana (dilluns, dimecres i divendres) i per a la següent (dimarts i dijous).

Recordem que en les darreres 3 setmanes també s’ha dut a terme al Poliesportiu Camp del Ferro el curs d’entrenador de futbol sala nacional B (nivell I), que va finalitzar de manera presencial aquest passat divendres.

Més informació