Inici / Com funciona la Comissió d'Activitats?

Com funciona la Comissió d'Activitats?

Els veïns i veïnes, entitats i equipaments de la Barceloneta han mostrat des de fa anys un gran interès en participar activament a la CB1761 per tal que esdevingui un equipament de referència al barri. Per tant, és bàsic conèixer les aportacions i propostes veïnals per poder dur-les a terme i facilitar-los la participació oferint l'equipament per a activitats relacionades amb la funció de la CB1761.

D’aquesta forma, la Comissió d’Activitats es converteix en un òrgan de participació i decisió de les activitats de recuperació de la memòria històrica. Aquestes activitats de la CB1761 sorgeixen de la convocatòria anual de projectes i de la programació interna de producció pròpia.

Així doncs, la Comissió d’Activitats s’encarregarà de:

  • Fer la proposta d’aprovació dels projectes presentats a la convocatòria pública anual
  • Suggerir nous projectes de memòria democràtica per al següent exercici
  • Participar en la gestió del pressupost assignat a les activitats de la convocatòria pública anual
  • Fer seguiment del pla d’activitats de la CB1761

 

La Comissió d’Activitats està formada per veïns i veïnes a títol individual i també per entitats i equipaments. Actualment està composta per l'Associació Barceloneta Alerta, Associació Cap a Mar, Associació Geganters, Grallers i Bestiari Barceloneta, Associació de Veïns Barceloneta, Sent i Crea Projectes i Carme Núñez. Les persones que hi participin han de ser les mateixes durant un any, com a mínim, per assegurar un seguiment estable i actiu.

Es valorarà positivament que les entitats i equipaments que formin part de la Comissió d’Activitats tinguin un interès especial en la recuperació de la història i la memòria col·lectiva, tot i que també s’estimularà la participació d’entitats i equipaments amb altres prioritats i objectius.

La Comissió d’Activitats dissenyarà, difondrà i resoldrà de manera conjunta amb la CB1761 la convocatòria anual de projectes de recuperació de la memòria històrica del barri. Els projectes seleccionats seran desenvolupats a la CB1761 i formaran part de la programació anual de l’equipament.