Inici / Convocatòria de Projectes CB1761

Convocatòria de Projectes CB1761

Convocatòria pública per a la presentació de projectes que contribueixin a la recuperació i difusió de la memòria històrica, col·lectiva i democràtica de la Barceloneta. S’accepten projectes en variats formats com exposicions, documentals, concerts, publicacions, conferències o tallers. Poden optar-hi totes aquelles persones majors d’edat o entitats que ho desitgin, així com alumnes dels centres escolars de la Barceloneta.
 

El 2021 hi ha un pressupost de 10.000 euros (base imposable) que es divideix en diferents projectes, atorgant un màxim de 3.000 euros (base imposable) per a cadascun.

Els projectes s’han d’enviar per correu electrònic i en format pdf a info@casabarceloneta1761.cat del 3 de maig al 15 de juny del 2021.

 

Els projectes han de complir la premissa de treballar per recuperar la memòria històrica i col·lectiva del barri, ja sigui a través de l’estudi del moviment obrer i veïnal, l’antifeixisme, les lluites per la igualtat de gèneres i les mobilitzacions per aconseguir la democràcia, a més de posar en valor el patrimoni de la Barceloneta des de la seva cultura popular fins a les expressions arquitectòniques i artístiques.