Inici / Divulgació cultural
LA CASA DE LA BARCELONETA 1761

Divulgació cultural

Un espai de descoberta a través d’un gran ventall de propostes per a grans i petits

L’objectiu de la CB1761 és difondre la cultura del barri en un sentit ampli, tant des de l’òptica de la seva evolució històrica com de les seves festes, costums i tradicions. La finalitat d’aquesta divulgació és promoure la sensibilització ciutadana envers el patrimoni cultural, tant local com de tota la ciutat. Les activitats divulgatives són molt diverses i compatibles tant amb l’educació formal com amb la no formal.

 • Projectes didàctics per a l'educació no formal

  Activitats pels centres escolars amb l’objectiu que els alumnes aprenguin a valorar i conèixer el barri, el seu passat, el seu present i el seu futur.
 • Exposicions

  La CB1761 desenvolupa un programa anual d'exposicions, ja siguin de producció pròpia o de persones i col·lectius que inclouen diferents àmbits culturals vinculats al barri.
 • Tallers

  Compartir coneixements de viva veu és un dels punts forts de la CB1761. Per això, periòdicament es programen un seguit d'activitats diverses en les quals es parla del barri, sempre de manera amena, però amb un contingut ben rigorós.
 • Xerrades, converses, conferències

  A la Barceloneta ens agrada parlar, escoltar i de vegades discutir. I aquí, amb la programació regular d'aquestes activitats, farem honor a aquest costum.
 • Publicacions

  Cada any impulsarem des de la CB1761, en col·laboració amb empreses editorials o grups de recerca, com a mínim una publicació monogràfica sobre alguna de les nostres línies prioritàries d'investigació.