Inici / Sobre nosaltres
LA CASA DE LA BARCELONETA 1761

Sobre nosaltres

La Casa de la Barceloneta 1761 (CB1761) és un espai social que potencia la difusió de la nostra història, la nostra cultura i el patrimoni del barri.

La Barceloneta és un barri que, tot i que es va fundar no fa gaire temps, l'any 1753, té una història apassionant darrere.

Des de sempre, la seva gent ha mostrat la necessitat i també la voluntat de donar a conèixer el seu passat, moltes vegades ocult sota la història de la gran Barcelona. S'ha construït un espai cultural on els veïns de la Barceloneta podem explicar les nostres vivències, difondre la nostra memòria i, amb el temps, pensar i discutir conjuntament el present i el futur del barri que habitem.
A poc a poc, tenim la intenció de fer possible, entre tots, un centre de recerca i divulgació de referència sobre la Barceloneta. La nostra seu és un edifici emblemàtic que s’ha convertit en l’últim exemple de la seva arquitectura fundacional. Però no volem quedar-nos només aquí: la xarxa serà un altre dels puntals d'aquesta casa.
La CB1761 és un espai de trobada per a tots els públics que es nodreix de propostes d’associacions, grups i persones vinculades al barri. Només amb totes elles podrem construir, dia a dia, un espai cultural viu i dinàmic, ben barcelonetí, però també obert de bat a bat a la ciutat i al món.


 

MÉS INFORMACIÓ
> Dossier de premsa de La Casa de la Barceloneta