Professor/a: Comas Vidal, Carmeta
Cuinarem plats de fàcil elaboració, però amb un toc original. Posarem en pràctica les tècniques de tall i cocció i treballarem en la preparació tant de plats innovadors com de plats més clàssics o alguns que han anat perdent el protagonisme a les taules, com per exemple mongetes amb gambots, pastis de verdures amb formatge de cabra, arròs negre amb sípia, pastís de formatge "La Viña", entre d'altres. Convertirem l'àpat diari en una diada festiva.
Agenda
| Dies | Hores | Preus | Observacions | |
|---|---|---|---|---|
|
Dimarts |
de 10.00 h a 12.00 h |
Entrada general: 93.32 €
Més suplement de material 28 €
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia Places limitades |
Altres
- Inscripcions a:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
- Se celebra a:
- Centre Cultural La Casa Elizalde.
Professor/a: Comas Vidal, Carmeta
Cuinarem plats de fàcil elaboració, però amb un toc original. Posarem en pràctica les tècniques de tall i cocció i treballarem en la preparació tant de plats innovadors com de plats més clàssics o alguns que han anat perdent el protagonisme a les taules, com per exemple mongetes amb gambots, pastis de verdures amb formatge de cabra, arròs negre amb sípia, pastís de formatge "La Viña", entre d'altres. Convertirem l'àpat diari en una diada festiva.
Centre Cultural La Casa Elizalde
- Adreça:
- Carrer de València, 302
- :
- Eixample
- Barri:
- la Dreta de l'Eixample
- Població:
- Barcelona
Adreça- Carrer de València, 302
- Quan
Des de 20/01/2026 al 10/03/2026
Telèfon
- Tel.:
- 934880590
Lloc web