Arriba la #NitEstiuARoquetes des de casa!

Arriba la #NitEstiuARoquetes des de casa!

10/06/2020 - 19:13

Per celebrar que l’estiu està a punt d’arribar, el 19 de juny el Casal Ton i Guida munta la #NitEstiuARoquetes, una festa que enguany es podrà gaudir des de casa!

La nit comença a partir de les 20.00 hores, moment en què tots els veïns i veïnes del barri de les Roquetes estan cridats a treure els altaveus al balcó, perquè s’emetran cançons dedicades a través del canal de Youtube, Facebook i web del Ton i Guida i també per Ràdio Bronka, que es pot sintonitzar al dial 104.5 FM.

Si vols dedicar-li una cançó a una persona estimada, envia el títol i l’autor de la cançó a l’adreça info@toniguida.org, amb una dedicatòria per a la persona que creguis que s’ho mereix. Tens temps fins al 12 de juny!

A les 21.00 hores tindrà lloc la presentació de la festa i l’encesa de fanalets. Els veïns i veïnes de les Roquetes decoraran el seu balcó o la seva terrassa amb fanalets i podran fer fotos i compartir-les a les xarxes amb l’etiqueta #NitEstiuARoquetes.

Finalment, a partir de les 21.15 hores es podrà gaudir del concert virtual amb artistes del barri! Hi actuaran Rufi, Mateòlika, Costa Blanca, Patrycia, Enrique, Ivan Gas i Monique Makon.

Fes teva la #NitEstiuARoquetes des de casa!

More info