El nou Casal de Barri de Can Portabella, en marxa

El nou Casal de Barri de Can Portabella, en marxa

19/02/2016 - 17:07

El proper dissabte, 20 de febrer, a les 12.30 hores s’inaugura aquest antic palauet convertit en casal de barri. Durant tot el matí es podran visitar els espais nous de l’equipament i es gaudirà d’activitats infantils, tallers i espectacles.

Els veïns de la zona sud de Sant Andreu de Palomar ja poden gaudir de les noves instal·lacions de Can Portabella, un equipament de proximitat que està gestionat per l’Associació Veïnal Sant Andreu Sud i que donarà suport i cedirà espais a les entitats del barri, impulsarà projectes com el Banc del Temps, l’escola de mares i pares o “Sant Andreu en acció”, i s’hi faran tallers, xerrades, conferències i espectacles per a tots els veïns.

El Casal de Barri de Can Portabella, que ocupa un antic palauet del segle XIX, ha estat rehabilitat per l’arquitecte Josep Bunyesc seguint un projecte sostenible que ha prioritzat l’estalvi energètic i ha passat de tenir dues plantes a tenir-ne tres.

A la planta baixa hi ha una sala d’actes per a 75 persones, uns magatzems per a serveis i espais de l’Associació Veïnal Sant Andreu Sud; la primera planta està preparada per acollir-hi les entitats socials del barri, i a la segona hi ha sales per fer-hi tallers i una terrassa exterior. A més, ara els jardins de l’edifici comuniquen amb la plaça de Can Portabella i hi ha una sortida directa als carrers de Virgili i de Josep Soldevila.

 

 

 

 

Fitxers adjunts