Portes obertes al Casal de Barri de Can Portabella

Portes obertes al Casal de Barri de Can Portabella

14/12/2015 - 14:00

El passat dissabte, 12 de desembre, de 10.00 a 15.00 hores, es va celebrar  una jornada de portes obertes al nou Casal de Barri Can Portabella ubicat al carrer de Virgili, número 26, al districte de Sant Andreu.

El Casal de Barri Can Portabella, a la zona sud de Sant Andreu ha acabat les obres de renovació, i el Districte de Sant Andreu va convidar els veïns i veïnes a tornar-hi a entrar per descobrir-ne la rehabilitació i l’ampliació de les instal·lacions.

El casal de barri ocupa una casa antiga de 2 plantes que ha passat a tenir-ne 3, i també se n’ha ampliat la façana. D’aquesta manera, s’han guanyat 200 metres quadrats, i la superfície final és de 813 metres quadrats.

A la planta baixa hi ha una sala d’actes per a 75 persones, uns magatzems per a serveis i espais per a l’Associació de Veïns. La primera planta està preparada per acollir-hi les entitats socials del barri, i a la segona les  sales per fer-hi tallers i una terrassa exterior. A més, ara els jardins de l’edifici comuniquen amb la plaça de Can Portabella i hi ha una sortida directa als carrers de Virgili i de Josep Soldevila.

La rehabilitació, que és obra de l’arquitecte Josep Bunyesc, ha seguit un projecte sostenible que tenia l’estalvi energètic com una de les prioritats de la reforma.

Així que ja tenim un nou equipament a la ciutat un  edifici que ha passat a ser de palauet a Casal de Barri.