Agenda del Casal

Sábado, 10/04/2021

VERMUT MUSICAL AMB "MATEÓLIKA"

12:30

Mateólika es el proyecto artistico de David Mateos. Auto proclamado Showman, de la mas absoluta irreverencia desdde el 2007. Nacido en el barrio Barcelones de Trinitat Nova, Mateólika y su guitarra han recorrido los escenarios de medio mundo llegando a disfrutar de las calles, ateneos, salas ,teatros y festivales de Francia, Italia, Holanda, Alemania,Suiza, República Checa, Dinamarca,México y como no, toda la peninsula.

Web: www.mateolika.com

Facebook: www.facebook.com/mateolikacatautor

Twitter: @Mateolikapunk

Instagram: Mateólika !

CONCERT AMB DUO JOVIČIĆ-SCEVOLA

12:00

Milica Jovičić (veu) i Gian Carlo Scevola (guitarra)

A MATILDE SALVADOR

Nascuda a Castelló de la Plana en una família de grans músics, és va casar amb el destacat compositor valencià Vicente Asencio. Una de les figures más representatives de la música i la cultura valenciana. Compositora multidisciplinar tant per la música orquestral com la coral, fins i tot operística. El duet ens presenta la Matilde Salvador més intimista amb repertori per a veu i guitarra.

PROGRAMA

Matilde Salvador

- Homenatge a Mistral - Preludi

- Endechas y cantares de Sepharad

Dissabte 24 d'abril

Aforament limitat

Cal fer reserva a info@casalcantravi.cat

 

MOSTRA COREOGRÀFICA ESCOLA DE DANSA NEUS GARCÍA

18:00

ENTRADES EXHAURIDES!

Dia internacional de la Dansa

Dins dels actes pel Dia Internacional de la Dansa, l'Escola de dansa Neus García, el Casal Can Travi amb la col·laboració del Pavelló de la República (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 34-36) ofereixen una mostra coreogràfica.

Aforament limitat

Cal fer reserva a: info@casalcantravi.cat