Agenda del Casal

Jueves, 02/06/2022

MONÒLEGS EMPODERA'T XS

19:00

Monòlegs Empodera’t XS

Dijous 2 de juny

Lloc: Terrassa del Mas Guinardó

Hora: 19:00 h

Organitza: Festival Empodera’t

Un show de monòlegs feministes amb cinc dones que tenen molt a explicar: una bolli una mica folclòrica, una lesbiana que sembla un nen, una trans disposada a tot, una bisexual monògama i una heterassa comdemada al fracàs amoròs. Mai Boncompte, políticament incorrecta i desvergonyida, serà la mestra de cerimònies d'aquests monòlegs EMPODERA'T XS amb les còmiques, Sandreta Roles, Tina Recio, Maria Oria i Irene Meneguzzi.

 

SILVIA NOGALES PRESENTA EL DISC SEDA

20:00

Casal Can Travi acollirà el pròxim 2 de jun la presentació del disc de Silvia Nogales, on presentarà el seu darrer projecte titulat Seda.

En la presentació donarà a conèixer el procés de creació de l´àlbum i de l´espectacle i interpretarà algunes de les peces de l´àlbum.

Silvia Nogales Barrios descriu el seu nou projecte SEDA com un nou repte en la seva carrera musical i el projecte fet fins al moment més personal. En aquest, amb el suport de la seva guitarra, crea sota la fusió d’estils i disciplines un viatge únic i sensorial a través de la música i les històries de diferents dones del món, i que a més porta implícit un interessant treball discogràfic. El projecte es divideix en dues parts, l’escènica -l’espectacle en viu- i el treball discogràfic –Seda, l’àlbum-.

Les compositores de les peces de l'àlbum són: Claudia Montero, Clarice Assad, Cinthya García, María Parra, Anna Segal i Silvia Nogales.

Dijous 2 de juny a les 20 h