Agenda del Casal

Sábado, 04/06/2022

CONCERT TRAVICULT AMB LARA WONG TRIO

12:00

LARA WANG TRIO | Lara Wong (flauta), Melon Jiménez (guitarra) i Sergio Martínez (percussió)

Lloc: Casal Can Travi

Data: Dissabte 4 de juny a les 12 h

RESERVA D'ENTRADES: www.travicult.com

Travessia acolorida des de les arrels del flamenc tradicional fins a les seves formes més contemporànies. A través dels vents de la seva flauta i la seva bansuri, Lara s'endinsa en les profunditats del flamenc, polint l'expressió del seu caràcter i estil.

La flautista canadenca Lara Wong és la guanyadora del Filó Miner a millor instrumentista del prestigiós Festival Internacional del Cante de las Minas, sent la protagonista d'un moment històric a l'ésser la primera dona i estrangera a alçar-se amb aquest màxim guardó.

És compositora, flautista i a més és introductora del bansuri (flauta tradicional índia) en el llenguatge més profund del flamenc, sent capaç d'emocionar tant al públic entès com al profà.

Al costat del vent, és posseïdora d'un so dolç ple de sensibilitat i del quejío més trencat que arriba a l'ànima, d'això queda constància en els seus innombrables concerts de llarg a llarg d'aquest món en els quals ha col·laborat amb reconeguts personatges artístics com Pepe Rivero, Juan Andrés Maya o Encert Di Geraldo.

Va estudiar durant la seva infància i adolescència un ampli ventall de matèries relacionades amb la música i en 2012 va obtenir la llicenciatura de música en interpretació de flauta clàssica i jazz en McGill University de Mont-real. Durant els seus anys de vivències a Espanya, estimulada per les seves inquietuds, va aprendre els secrets dels pals flamencs amb mestres com El Lebrijano, Esperanza Fernández o Calixto Sánchez.