Agenda del Casal

Sábado, 01/10/2022

PROJECCIÓ DOCUMENTAL "ERAMOS TAN FELICES"

12:00

El projecte de creació/recerca “Alejandro Sieveking/Víctor Jara/Bèlgica Castro: complicitats creatives de joventut i mort, un documental. Revelacions entranyables de teatre i música”, dirigit per l'acadèmica de l'Escola de Teatre de la Universitat Catòlica, María de la Llum Furtat amb la producció i creació del audiovisualista Marcelo Porta, inicia la seva execució a l'abril 2021 en adjudicar-se els fons del Concurs de Creació i Cultura Artística 2021 de la Direcció d'Art i Cultura d'aquesta universitat. Se sumen colaborativamente a aquest projecte, en manifestació de l'estima de l'obra i figura dels creadors Sieveking, Jara i Castro, l'Acadèmia Xilena de Belles arts de l'Institut de Xile i la Fundació Víctor Jara, per a potenciar i assegurar la seva realització en plenitud. Aquestes institucions realitzaran activitats de difusió, mediació i conversa entre els seus membres, associats i seguidors una vegada que aquest documental estigui ja realitzat.

Alejandro Sieveking/Victor Jara/Bélgica Casto

COMPLICIDADES DE JUVENTUD, CREACION Y MUERTE

Un documental de María de la Luz Hurtado i Marcelo Porta

Amb l'actuació musical de Tamy Silva

 

 

CABARET EMPODERA'T 2022

20:00

Un dels esdeveniments més atrevits i esperats del Festival Empodera't. Un format obert i transformador ple de propostes que d'altra forma no estarien presents en un cabaret classic. Una nit on dones artistes emergents d'arts escèniques s'ajunten per fer-nos gaudir d'una vetllada reivindicativa i alhora divertida.

Comptarem amb les actuacions de:

Mai Boncompte, presentadora, actriu i còmica monologuista, qui serà l'encarregada de conduir la nit amb el seu desparpajo.

Axxel Vantablack. Ballarine performer i acròbata. Ens presenta una oda a la transició transfemenina.El camí que recorren les trans i també el seu cos. Un homenatge a les reines que són els monstres i bruixes dels contes que ens han explicat i també a les superestrelles que han sexualitzat.

Capitano Barbaconyo Drag King i musique no binarie migrant ubicada a Bcn. La gent que ha vist el seu show diuen que és una fille il·legal de Britney Spears i Freddy Mercury. El seu sol está al cony, el seu ascendent és l'unicorni i el seu color preferit l'arc de Sant Martí i els seus poders son la música en directe, la performance i l'humor.

Núria Swan Per tancar la nit, una de les artistes més representatives del Dance House del nostre país, la qual després d'una llarga trajectòria a l'escena nocturna a espais i discoteques emblemàtiques d'Eivissa i altres llocs de dins i fora del territori, torna al cabaret per fer-nos ballar superhits dels 90.

Durant tot l'esdeveniment tindrem servei de bar a càrrec de les Karmela Fest.

LLOC: Casal de Barri Can Travi

DIA: Dissabte, 8 d'octubre

HORA: 20 h

ENTRADA LLIURE I GRATUÏTA, NO CAL FER RESERVES.

Teniu la informació de l'esdeveniment en aquest PDF:

També teniu tota la informació del cicle en aquest llibret:

CLOENDA FESTIVAL EMPODERA'T

de 11:00 a 14:00

CLOENDA FESTIVAL Rambla del Carmel (Al mirador de la rambla del Carmel) Dissabte, 15 d’octubre, d’11 a 14 h 

ROCIO RAVAL Serà la mestra de cerimònies d’aquesta gran festa! Ella és la directora de la cia. Dinàmica, fresca i polifacètica, que a través de la improvisació i un monòleg d’stand up comedy ens farà ser partícips d’un riure que empodera.

TROBADA D’ENTITATS FEMINISTES 11.00 hores. A més a més dels concerts, a la mateixa rambla del Carmel, celebrarem una trobada d’entitats feministes amb l’esperit de trobar-nos, conèixer-nos i fer difusió de cadascuna. Bingo musical feminista Dinamització a càrrec de Karmelafest

TAMBOLÀS Grup de percussió de dones, les quals guiaran al públic, fent moure el cos i l’esperit a ritme brasiler. Per ballar i passar-s’ho bé!

COMO UNA OLA Concert vermut de la banda liderada per Lídia Uve, que ens proposa un viatge pels èxits musicals que han marcat la nostra història musical en clau femenina i feminista. Partint de Rocío Jurado i el hit que dona nom a la banda, ens submergim en un espectacle de versions rockeres amb referents nacionals i internacionals com Patti Smith, Martirio, Tina Turner o Lola Flores. Rock, festa i petardeo assegurat!

CONCERT VERMUT AMB AGATHA KRISPIES CICLE JAZZTAST 2022

12:30

Amb el JAZZTAST promocionem la música jazz, acostant-la a la població d’una forma desenfadada, promocionem el teixit i la difusió comercial i amb el JAZZTAST FRIENDS promocionem el treball en xarxa amb altres barris i equipaments.

El dissabte dia 22 d'octubre a les 12.30 h acollirem al Casal, en format concert vermut, a les Agatha Krispies i durant els dies del Jazztast, per 2,5 €, combinació de Tapa, Consumició i concert de Jazz!

Podeu consultar tota la programació al següent enllaç.

 

CONCERT AMB ION DUO XXIII CICLE DE CLÀSSICA A HORTA-GUINARDÓ

19:00

Clàssica Horta-Guinardó. És un cicle de música clàssica organitzat pel Districte d'Horta-Guinardó de l'Ajuntament de Barcelona. Any rere any, oferim un cicle de concerts de música clàssica i altres activitats complementàries a Biblioteques, Centres Cívics, Casals i altres equipaments de forma gratuïta.

Amb aquest cicle es pretén fer accessible la música clàssica a tots els públics i trencar els estereotips que de vegades s'hi associen, programant concerts professionals gratuïts en equipaments de proximitat i també a través de l'esperit didàctic de les propostes.

El cicle també serveix de plataforma per què músics en procés de formació tinguin l'oportunitat d'adquirir experiència interpretant davant del públic, a través de la Convocatòria de Noves i Nous Intèrprets.

La programació del cicle també inclou propostes de concerts familiars per què els infants puguin tenir un primer contacte lúdic amb la música clàssica.

XXIII Cicle de Clàsica a Horta-Guinardó

Dijous 27 d'octubre a les 19 h

ION DUO

Nacho Gobbi, viola

Manuel Malandrini, piano
 

Teniu tota la programació del cicle a classicahg.cat

 

 

 

CONCERT ART LLOBET

18:30

DUET GARRIGOSA-SANDÍN

Maria Teresa Garrigosa – soprano
Raúl Sandín – guitarra clásica

Dos mujeres de exitosa carrera internacional, Conxita Badia y Alicia de Larrocha, vuelven con la voz de la soprano Maria Teresa Garrigosa y la guitarra de Raúl Sandín, con obras propias y transcripciones de estas dos artistas que se fusionan con otras obras compositoras como Narcisa Freixas, Paquita Madriguera), Mercè Vila Raventós y Gloria Villanueva. Un concierto transformado en un sentido homenaje en el 125 Aniversario del natalicio de Conxita Badia y el próximo 2023 el centenario de Alicia de Larrocha.Concierto en colaboración con el Casal Can Travi.

Dissabte 29 Oct, 18.30 h Saló d'Art

Saló d'art Miquel Llobet - Casal Can Travi

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45 08035 BCN

Aforament limitat, Entrada Lliure per reserva, Consultes a artllobet@gmail.com