Agenda del Casal

Jueves, 17/11/2022

XXIII CICLE DE CLÀSSICA A HORTA-GUINARDÓ

19:00

Activitat complementària xerrada:

Schönberg & Kandinski, l'amistat de dos genis. 

A càrrec de Ludovica Mosca.

Apropament a la llarga, fructífera i única relació d'amistat entre dues forces creatives, que van trencar motlles i van obrir nous camins en la música i la pintura. Camins que han marcat un abans i un després en la història universal de l'art. L'extensa correspondència (1911-1936) entre Schönberg i Kandinski, ens endinsa en el pensament artístic i la dimensió humana d'aquests dos grans creadors.

Entrada gratuïta

Inscripció prèvia a la web: classicahg.cat

DATA: 17/11/2022
HORA: 19:00 H
LLOC: Casal de Barri Can Travi, Av. Cardenal Vidal i Barraquer 45, 08035 BCN

 

RENOVA LA TEVA ROBA I JOGUINES

14:00

Del 14 al 19 de novembre

Renova la teva roba és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.

A l’hora de comprar roba...

Et preguntes si realment la necessites? Saps que la 2a mà és l’opció més sostenible? Esculls roba amb un valor social o ambiental afegit positiu? Saps que hi ha llocs on la pots reparar gratuïtament i que pots aprendre a cosir i customitzar la roba? Saps què fer-ne quan ja no la utilitzes? Pots trobar la ubicació de botigues de segona mà, de moda sostenible i punts on reparar la roba al Mapa Barcelona més Sostenible: www.bcnsostenible.cat

Recollida de roba i joguines

Del 14 al 18 de novembre, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

Mercat d'intercanvi

Dissabte 19 de novembre, D'11 a 14 h.

Taller de construcció de peluixos

Dissabte 19 de novembre, D' 11.30 a 13 h 

(Per infants a partir de 6 anys acompanyats d'una persona adulta, a càrrec d'Espai Ambiental)

Si voleu més informació podeu descarregar el llibret aquí

 

 

 

TALLER DE REPARACIÓ. EL MENJAR S'HA D'APROFITAR

de 17:00 a 19:30

CUIDEM BARCELONA

Tallers de reparació. El menjar s'ha d'aprofitar: Cuina creativa contra el malbaratament alimentari.

Casal de Barri Can Travi

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45 08035 BCN.

Dimarts 22 de novembre, de 17 a 19.30 h.

Activitat gratuïta

Inscripcions obertes:

mail: info@casalcantravi.cat

Informa-te'n a cuidem.barcelona

 

25N DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES

17:00

Enguany tornem a commemorar al Districte d’Horta-Guinardó el 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. Sota el lema “Sumant aliances contra el masclisme”, estem fent un esforç per fer pinya amb tota la societat (escoles, comerços, teixit cultural, entitats cíviques, administracions, cossos de seguretat, ciutadania en general….) per tal de fer front a les violències masclistes en totes les seves formes i expressions i a tots els espais públics i privats. Perquè construir barris lliures de violència masclista és un tema que pertoca a tothom; per això us convidem a participar a les múltiples activitats que, com cada any, organitzen les entitats i equipaments cívics i culturals del Districte i que recollim en aquest llibret. Per una Barcelona antimasclista, per una Horta-Guinardó antimasclista.

Rosa Alarcón Montañés
Regidora del Districte d’Horta-Guinardó

Al voltant de l'estatua "El malson de la Ventafocs" ens reunim per dir prou a les violències masclistes i recordar aquelles dones assasinades.

Comptarem amb la participació conjunta de l'Associació Dones Montbau Teatre i la Coral Performance #MeToo d'Horta-Guinarda.

Presentarà l'acte Lissette Guillen de les Karmelafest.

Acte central Horta-Guinardó

Dijous 24 de novembre, a les 17h

Biblioteca Horta - Can Mariner

Carrer Vent 1 08031 BCN

Teniu tota la informació al llibret que podeu descarregar en PDF:

CONCERT TRAVICULT AMB BRUNA ESCOLÀ

12:00

Bruna va néixer en 1999 a Barcelona. Va començar els estudis musicals a l'Escola de Músics i JPC on va estudiar grau professional i actualment estudia fagot. Els seus professors de guitarra han estat: Virginia Gómez (2004-2009), Montserrat Pijuan (2009-2014) i Darío Barroso (2014 a 2017)

Paral·lelament també va estudiar amb Juan Becerra a l'Escola Municipal Pau Casals del Vendrell el cinquè i sisè curs de guitarra i conjunt de guitarres. Ha rebut la beca Agustín Cohí Grau i la Beca de la fundació Ferrer-Salat per a realitzar els seus estudis superiors de guitarra.

Actualment estudia 4t curs d'Interpretació de música clàssica en el Conservatori Superior del Liceu amb el professor Guillem Pérez-Quer. Ha assistit a XIII Festival Internacional de Música de Tarragona (2013), com a alumna activa amb el Mestre Carles Trepat.

Teniu un tast de la seva música aquí i aquí.

Casal Can Travi

Av. Cardenal Vidal i Barraquer 45, 08035 BCN