Agenda del Casal

Divendres, 01/10/2021

EXPOSICIONS | OBJECTIU DONA: NÓSZEMÉLY

00:00

"Nőszemély" és la proposta guanyadora de la sisena convocatòria del cicle Objectiu Dona.

Amb aquesta paraula d'origen hongarès que significa "dona de mala fama que és jutjada per la societat per actuar com no s'espera d'ella", la Marta Belev ens acompanya a conèixer aquesta peça de dansa que profunditza en algunes de les vivències de les dones que formen la companyia emergent la Calíope.

 

A càrrec de Marta Belev i La Calíope Cia.

 

EXPOSICIONS | ORCHIS EROTICA

00:00

 

Del 2 al 30 de novembre

Orchis Erotica crea una iconografia pròpia que va més enllà de la mera representació del sexe femení i reivindica el seu caràcter simbòlic i real, amagat al llarg de la història per una perspectiva moralista i patriarcal, que ha convertit la seva imatge en un fetitxe sense misteri. 

A càrrec de Lina Giralt i Salvador Rodés.

TALLERS | POSA'T AL DIA: APRÈN A FER EL TEU WEB FÀCILMENT AMB WORDPRESS

17:30

Dijous 4, 11, 18 i 25 de novembre, de 17,30  a 19,30 h​

WordPress s’ha convertit en el gestor de continguts de programari lliure més popular del mercat. La seva gratuïtat, usabilitat, funcionalitats i versatilitat són algunes de les característiques més destacades d’aquesta potent eina de publicació de continguts que permet crear blocs, webs i portafolis d’una manera senzilla. En aquesta formació ensenyarem de manera pràctica les passes que cal seguir per a crear un lloc web amb WordPress.

A càrrec d'Alejandra Ferrer - La Sembra

INSCRIU-TE AQUÍ

Preu: 24,39 €

*Es recomana que l’usuari porti el seu portàtil

ACTIVITATS | TAULA DEL MAS

19:00

La pròxima Taula del Mas tindrà lloc el proper dijous 4 de novembre a les 19 h. Per primer cop, després de molt de temps, ens podrem trobar presencialment a la Sala d'Actes! 

La Taula del Mas és un espai de participació i de programació on hi han d'assistir les entitats i grups que tenen acord/conveni amb el Casal Mas Guinardó, qualsevol component de la vostra entitat o grup pot venir en representació de la mateixa. També hi té cabuda qualsevol veí o veïna interessada en formar part de la vida comunitària del Casal.

La vostra assistència és un ingredient clau per cuinar la programació d'aquest curs, no hi falteu!

TALLERS | PÍNDOLA FORMATIVA: TALLER D'INICIACIÓ A TÈCNIC DE SO

18:00

Divendres 5, 12, 19 i  26 de novembre, de 18 a 20 h​

En aquest taller ens iniciarem i aprofundirem en coneixements i experiències en l’àmbit de la sonorització, amb quatre sessions on treballarem els conceptes teòrics del so, així com sessions pràctiques amb taules analògiques, digitals, tipus de microfonia i streaming.

A càrrec de Larry’s CCL, Professionals de l’espectacle 

INSCRIU-TE AQUÍ

Preu: 24,39 €

CONCERT | FESTIVAL EMPODERA'T: A²

19:30

Dijous 11 de novembre, a les 19.30 h

Concert del Grup A², emmarcat dintre del Festival Empodera't 2021 organitzat pels Casals de Barri del districte Horta- Guinardó.

El grup A² està format per dues noies que ja des de jovenetes van començar a cantar amb una guitarra i fent bolos en el seu Casal de Barri. Cantaven a les festes amb amics, penjaven petites covers durant el confinament, fins que van treure la seva primera cançó (Cover Fuentes de Ortiz- Ed Maverick) i seguidament el seu primer EP amb cançons pròpies.

 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Inscriu-te aquí

ACTIVITATS | XXII CICLE DE CLÀSSICA A HORTA-GUINARDÓ

19:00 to 20:15

Dissabte 13 de novembre a les 19 h

Torna el Cicle de música clàssica del districte d'Horta-Guinardó al Mas Guinardó. 

ELECTROLIBRI

Pascal Robin i el seu violoncel electrònic. (Convocatòria de noves i nous intèrprets)

TRIO HÉXIÉ

Oriol Carceller, flauta travessera; Marta Carceller, violí; Adriana Alsina, violoncel.

Presenten "Música i imatge":
Concert en acústic i de petit format on farem un viatge sensorial a través de la música i imatge. Escoltarem música que ens evoca paisatges, records i emocions, des de l'antiguitat fins als nostres dies amb les peces emblemàtiques de cada època. Podreu veure imatges que us faran sentir de prop tot el que la música us vol explicar.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Incriu-te aquí

 

 

XERRADA-DEBAT | QUÈ CAL FER DAVANT EL CANVI CLIMÀTIC?

19:00

Dilluns 15 de novembre, a les 19 h

La situació no canvia significativament i el canvi climàtic avança. Totes i tots patirem les conseqüències, però els poderosos i els que dominen el món econòmic molt menys que la majoria de la població. Quants milionaris, famosos i polítics veieu patir, migrar o morir a les catàstrofes ecològiques?

Xerrada-debat amb la participació de Salvador Pueyo, Daniel Pardo i Tariq Baig

A càrrec d'El Garrofer, espai de debat

Activitat gratuïta

RENOVA LA TEVA ROBA

10:00 to 20:00

 

Renova la teva roba és una iniciativa per fomentar el consum responsable, la sostenibilitat i la prevenció de residus en l’ús de la roba a través de l’intercanvi. S’impulsa a iniciativa d’ entitats, associacions i equipaments de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament. Es realitza al maig i novembre de cada any.

Com funciona?

- Tria entre els punts d’intercanvi que trobaràs per tot Barcelona aquesta edició i porta-hi la teva roba.

- A canvi, obtindràs punts Renoves que després podràs utilitzar per intercanviar per la roba que més t’agradi. Consulta els dies de recollida i d’intercanvi de cada punt.

La roba que no farà servir una altra persona la podràs fer servir tu durant més temps!

Al Casal Mas Guinardó la recollida de roba es farà del 17 al 25 de novembre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 17 a 20 h i dissabtes de 10 a 14 h.

Clica aquí per a més informació

XERRADA-TALLER: LA REPRESENTACIÓ DEL SEXE FEMENÍ EN LA HISTORIA DE L'ART

19:00

Dilluns 22 de novembre, a les 19 h

Xerrada-taller en què parlarem sobre el tractament del cos de la dona en els diferents períodes de la història: "Cada societat estimula un tipus d'art específic. Mentre l'home se'ns ha mostrat exercitant el poder, d'una manera o altra, la dona ha estat representada com a objecte de desig a través de la mirada masculina". 

En el marc de l'exposició Orchis Erotica de Lina Giralt i Salvador Rodés.

 

ACTIVITAT POSPOSADA!

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

INSCRIU-TE AQUÍ

ACTIVITATS|ESPECTACLE DANSA OBJECTIU DONA: NÓSZEMÉLY

19:00 to 20:00

Dijous 25 de novembre, a les 19h

Inaugurem l'exposició del cicle d'exposicions fotogràfiques Objectiu Dona de tardor, amb l'espectacle que en la que es basa la mostra: Nőszemély.

Aquesta paraula d'origen Hongarès significa "Dona de mala fama que és jutjada per la societat per actuar com no s'espera que ho faci".
Amb la direcció de Csilla Halász, qui combina el llenguatge de la dansa contemporània amb el teatre modern, aquesta peça de dansa s'endinsa a algunes de les nostres experiències, persones socialitzades com a dones, en un sistema liderat per un règim patriarcal. 

A càrrec de La Calíope Cia

Organitza: Casal Mas Guinardó

 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Inscriu-te clicant aquí.

 

TALLER | RENOVA LA TEVA ROBA: RECICLATGE DE SAMARRETES

12:00 to 14:00

Dissabte 27 de novembre, a les 12 h

Dóna una segona vida a les teves samarretes transformant-les en una nova peça en aquest taller que realitzarem dins del marc del Renova la teva roba. Porta la teva samarreta antiga (màniga llarga o curta), unes tisores, imperdibles i un boli... i prepara't per lluir-la reconvertida en bolso/bossa!

A càrrec d'Andròmines

 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

INSCRIU-TE AQUÍ

ACTIVITATS | MOSTRA DE TEATRE: DONA ERA... DONA SOC

20:00

Dimarts 30 de novembre, a les 20 h

La companyia Creart presenta l'obra Dona era... dona soc de l'Ariadna Morros Cuenca, en el marc de la XX Mostra de Teatre d'Horta-Guinardó. 

Les societats van evolucionant amb el pas del temps. Canvien els valors i les creences, les accions i les reaccions. Però... realment evolucionen o involucionen?

A càrrec de Creart

Inscriu-te aquí