Agenda del Casal

Divendres, 01/04/2022

EXPOSICIONS | OBJECTIU DONA: MATERNAR

00:00

Fins al 30 de juny

Projecte guanyador de la convocatòria Objectiu Dona - Primavera 2022

Lisi Andrés Palacios és periodista feminista i veïna del barri del Guinardó des de fa uns quatre anys. Creu en la comunicació com a eina per transformar i millorar el món que hem heretat i actualment combina les seves dues passions: la cultura i el periodisme. Actualment s'enfronta a la seva primera maternitat, un procés sorprenent que ha tingut el privilegi de viure mentre cursava el Postgrau en Comunicació i Gènere de la Universitat Autònoma de Barcelona.

"Maternar és una sèrie d'autoretrats que m'he fet durant el meu vuitè mes d'embaràs. Quan et quedes embarassada hi ha molt entusiasme de l'entorn per fer-te fotografies i tot se centra en la panxa però m'interessava captar la meva perspectiva personal sobre els canvis que patia el meu cos i com aquests afectaven les meves emocions i moviments."

EXPOSICIONS | BRAKUMO21

20:00

Fins al 30 de maig

Brakumo 21 és una col·lecció de fotografies al voltant de l'abraçada després d'un any en el qual quasi ha estat prohibit.

Brakumo és un cant a la importància de l'afecte, a la fragilitat del cos independent del gènere, edat o raça i a la seva necessitat de contacte.

Pretén ser un homenatge a la recuperació de l'abraçada després de la COVID-19, o potser seria més correcte dir a la importància de l'abraçada en plena crisi de la COVID-19. Una abraçada diferent, nova, amb restriccions, però, al cap i a la fi, una abraçada que fa més dura la nostra fràgil pell.

"Al final, lo que queda es abrazarse, confiar en el otro, amar y dejarse amar, en medio de la balacera que es la vida." (Fito Páez)

EMPODERA'T XS | MONÒLEGS

19:15

Dijous 2 de juny, a les 19 h

Un show de monòlegs feministes amb cinc dones que tenen molt a explicar: una bolli una mica folclòrica, una lesbiana que sembla un nen, una trans disposada a tot, una bisexual monògama i una heterassa comdemada al fracàs amoròs. Mai Boncompte, políticament incorrecta i desvergonyida, serà la mestra de cerimònies d'aquests monòlegs EMPODERA'T XS amb les còmiques, Sandreta Roles, Tina Recio, Maria Oria i Irene Meneguzzi. 

A la terrassa del bar del Mas Guinardó

Activitat dins de la programació de L'Orgullosa

Organitza: Festival Empodera't

PÍNDOLES FORMATIVES | BUIDA EL TEU MÒBIL

20:00

Dimecres 15 de juny, de 18 a 20 h

Tens el mòbil ple i no tens espai per fer fotos o instal·lar noves aplicacions? Es descobriran quins son els elements que ocupen més espai i com fer neteja d'arxius innecessaris i aplicacions que no es fan servir.

A càrrec de Jaime Rodríguez

Preu: 6,10 €

INSCRIU-TE AQUÍ