Agenda del Casal

Viernes, 01/04/2022

EXPOSICIONS | OBJECTIU DONA: MATERNAR

00:00

Fins al 30 de juny

Projecte guanyador de la convocatòria Objectiu Dona - Primavera 2022

Lisi Andrés Palacios és periodista feminista i veïna del barri del Guinardó des de fa uns quatre anys. Creu en la comunicació com a eina per transformar i millorar el món que hem heretat i actualment combina les seves dues passions: la cultura i el periodisme. Actualment s'enfronta a la seva primera maternitat, un procés sorprenent que ha tingut el privilegi de viure mentre cursava el Postgrau en Comunicació i Gènere de la Universitat Autònoma de Barcelona.

"Maternar és una sèrie d'autoretrats que m'he fet durant el meu vuitè mes d'embaràs. Quan et quedes embarassada hi ha molt entusiasme de l'entorn per fer-te fotografies i tot se centra en la panxa però m'interessava captar la meva perspectiva personal sobre els canvis que patia el meu cos i com aquests afectaven les meves emocions i moviments."

EXPOSICIONS | BRAKUMO21

20:00

Fins al 30 de maig

Brakumo 21 és una col·lecció de fotografies al voltant de l'abraçada després d'un any en el qual quasi ha estat prohibit.

Brakumo és un cant a la importància de l'afecte, a la fragilitat del cos independent del gènere, edat o raça i a la seva necessitat de contacte.

Pretén ser un homenatge a la recuperació de l'abraçada després de la COVID-19, o potser seria més correcte dir a la importància de l'abraçada en plena crisi de la COVID-19. Una abraçada diferent, nova, amb restriccions, però, al cap i a la fi, una abraçada que fa més dura la nostra fràgil pell.

"Al final, lo que queda es abrazarse, confiar en el otro, amar y dejarse amar, en medio de la balacera que es la vida." (Fito Páez)

ACTIVITATS | XERRADA-DEBAT: LA LLUITA PEL DRET A L'HABITATGE AVUI

19:00 to 21:00

Dilluns 16 de maig a les 19 h

Les lleis sobre l'habitatge, avenços, topalls, detencions, multes, mobilitzacions... en aquesta xerrada debatrem sobre la lluita pel dret a l'habitatge avui!

Amb Oleguer Camps, del sindicat de llogateres i activistes de la Xarxa d'Habitatge d'Horta-Guinardó.

Organitza: El Garrofer, espai de debat

Col·labora: Casal Mas Guinardó