Agenda del Casal

Jueves, 01/09/2022

ACTIVITATS REGULARS | cada setmana al mas hi trobes...

00:00

GRUP DE L'HORT  

Dimarts, dijous i dissabtes o diumenges, de 10.30 a 14 h |  A càrrec del Grup de l’Hort

 

 

RETROBA'T AMB TU  

Dimarts, de 17 a 19 h | A càrrec de Retroba't amb tu

 

 

 

TALLER D'IDEES

Dimecres, de 16.30 a 19 h | A càrrec del Taller d’Idees

 

 

BALLS DE SALÓ PER A LA GENT GRAN 

Divendres, de 16 a 19 h | A càrrec de la Residència de Gent Gran del Guinardó

 

 

CLUB SOCIAL D’ESCACS DE PEONA I PEÓ 

Divendres, de 18 a 21 h | A càrrec de Peona i Peó. Club d’Escacs

 

GRUP D’AJUDA MÚTUA NOUS EMBARASSOS 

A càrrec de Petits amb llum

 

 

 

OBJECTIU DONA | DE BUITS, ABSÈNCIES I SILENCIS

00:00

Fins al 30 de desembre

Ja podeu veure 'De buits, absències i silencis' de Marta Turon Dols, el projecte guanyador de la convocatòria de tardor del cicle #ObjectiuDona escollit en col·laboració amb el Casal de Barri Font d'en Fargues.

Organitza: Casal Mas Guinardó

ACTIVITATS | TALLER DE MANUALITATS

17:00 to 19:00

Inscripcions obertes

Si vols divertir-te creant manualitats fent scraping? Vine i fes el teu maletí vintage!

Aquest taller té una aportació de 10 euros per material

Inscripcions a la recepció del Casal, vine i demana informació sobre les pròximes dates

A càrrec de Retroba't amb tu

Organitza: Casal Mas Guinardó

EXPOSICIONS | LA LLUITA CONTRA LES DISCRIMINACIONS. CICLE TARDOR DE PAU AL GUINARDÓ

00:00

 

De l’1 de desembre al 30 de desembre

A través de l’exposició “La lluita contra les discriminacions a Barcelona” us proposem fer un recorregut pels motius pels quals les persones o col·lectius són discriminats a la ciutat avui en dia. Mostrarem les problemàtiques que s’amaguen darrere les discriminacions i explicarem les eines que tenim a l’abast per fer-hi front. Perquè el dret a la ciutat passa per la defensa de la igualtat de drets de totes les persones que hi viuen, que hi passen, que la construeixen.

A càrrec: Centre de Recursos en Drets Humans (CRDH) de la Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona Organitza: Servei d’interculturalitat d’Horta-Guinardó, Biblioteca Mercè Rodoreda, Casal Mas Guinardó, Districte d’Horta-Guinardó, Associació Nou Horitzó i Taula de Convivència del Guinardó

 

Sobre el Cicle Tardor de Pau

Cada 21 de setembre, al barri del Guinardó s’ha treballat de manera col·laborativa per commemorar el Dia Internacional de la Pau. Escoles, entitats, veïns i veïnes del territori, equipaments i serveis del barri han treballat per a la defensa de la pau i el rebuig a qualsevol forma de violència. Els Jardins d’Hiroshima, espai que recorda totes aquelles persones que van perdre la vida en els bombardejos d’Hiroshima i Nagasaki, van ser l’escenari escollit per acollir l’acte commemoratiu, any rere any.

Enguany, amb l’objectiu de seguir treballant l’enfortiment dels ideals de pau i la construcció de societats on totes les persones siguin tractades amb igualtat de condicions i drets, el Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó ha apostat per ampliar aquesta jornada i ha organitzat Tardor de Pau al Guinardó, un conjunt d’activitats obertes a tots els públics que es duran a terme l’últim trimestre de l’any a diferents espais del barri. Un any més des del territori hi ha la voluntat de treballar perquè més persones es comprometin a construir un món sense violència i en pau.

Conuslta el programa del Cicle Tardor de Pau, aquí