Agenda del Casal

Jueves, 01/09/2022

ACTIVITATS REGULARS | cada setmana al mas hi trobes...

00:00

GRUP DE L'HORT  

Dimarts, dijous i dissabtes o diumenges, de 10.30 a 14 h |  A càrrec del Grup de l’Hort

 

 

RETROBA'T AMB TU  

Dimarts, de 17 a 19 h | A càrrec de Retroba't amb tu

 

 

 

TALLER D'IDEES

Dimecres, de 16.30 a 19 h | A càrrec del Taller d’Idees

 

 

BALLS DE SALÓ PER A LA GENT GRAN 

Divendres, de 16 a 19 h | A càrrec de la Residència de Gent Gran del Guinardó

 

 

CLUB SOCIAL D’ESCACS DE PEONA I PEÓ 

Divendres, de 18 a 21 h | A càrrec de Peona i Peó. Club d’Escacs

 

GRUP D’AJUDA MÚTUA NOUS EMBARASSOS 

A càrrec de Petits amb llum

 

A  més a més...

Diversitats és un dels programes de temàtica LGTBIQ+ més longeus de Catalunya, s’emet setmanalment des de 2013 i a partir de la novena temporada, enregistraran els seus programes al Casal!

Per a més informació: diversitatsfm@gmail.com

A càrrec de Diversitats FM

 

 

 

LES FÀBRIQUES DEL GUINARDÓ

13:00

Permanent, a la recepció del Casal

El projecte de 'Les fàbriques del Guinardó' neix d'una demanda sorgida a la Taula del Mas, que s'ha materialitzat en una primera fase en què les veïnes i veïns del barri han aportat noms i adreces de les indústries, tallers i fàbriques existents o bé desaparegudes, que ja arriben a una cinquantena.

En aquesta segona fase, fem una crida a tothom que pugui aportar informació de primera mà en forma de testimoni, documents, fotografies, material de vídeo o altres suports i que la vulguin compartir amb nosaltres per part de tirar endavant la recerca sobre les fàbriques del barri.

Aquests materials es poden enviar per correu electrònic a cemasguinado@qsl.cat o bé dur personalment al Casal (Plaça Salvador Riera, 2, de dilluns a divendres de 9:30 a 21:30 h), per ser cedides temporalment.*

A càrrec del grup motor de les Fàbriques del Guinardó

 

 

* Els documents en qualsevol suport que siguin aportats seran escanejats si així ho permeten els propietaris i copiats en cas de ser possible. 

EXPOSICIONS | 'MARIA I.PUNT'

11:00

De l’1 al 30 de juny

La Maria Conill, a través del disseny, busca retratar la vida i quotidianitat que ens envolta, amb pocs filtres, com la realitat mateixa. “Una realitat que observo des de molts àmbits”.

A càrrec de Maria Conill

ACTIVITATS | TEATRE FÒRUM: JO NO SOC RACISTA... PERÒ

19:00 to 20:30

Divendres 30 de juny a les 19 h

Activitat emmarcada en el dia Internacional de les Persones Refugiades

El teatre és el mitjà més potent i eficaç per retrobar les nostres emocions associades a experiències. ‘Jo no soc racista, però…’ és una obra de teatre fòrum de creació col·lectiva, creada per La Xixa Teatre, que té per inspiració els conflictes generats degut a actituds i imaginaris racistes i islamòfobs.

Sinopsi:

L’Andrea i la Jenny són companyes de pis, necessiten poder trobar algú que ocupi l’habitació que ha quedat lliure. Segueixen el procés de buscar algú a través de pàgines web, com sempre han fet. La sorpresa és que apareix en Soni, que no és el perfil que elles esperaven. Les dues es posicionen de manera diferent davant la possibilitat que en Soni es quedi a casa seva.

Posteriorment a la presentació de la peça teatral, el dinamitzador o dinamitzadora de la sessió convida al públic a obrir el debat i a pujar a l'escena per substituir i millorar les accions de la protagonista. L'escena és reinterpretada tantes vegades com les diferents intervencions que proposa el públic.

A càrrec de la Xixa Teatre

Organitza: Taula d'Interculturalitat del Mas Guinardó i Programa BCN Interculturalitat