Agenda del Casal

Dimarts, 11/06/2019

'LES VEUS DE PAUSA A LA FESTA MAJOR'

Horari: 19:30 a 21:00

Dins del programa de la Festa Major del barri de la Font d’en Fargues, els cors LES PAUSES i EL COR PRE JOVE de Pausa oferiran un concert al teatre del Casal de La Font d’en Fargues el dimarts 11 i dimecres 12 de juny a les 19.30h. No us ho perdeu!

- Dimarts 11 de juny a les 19,30hConcert de Corals i grups de Veu. Veniu a gaudir d'un repertori variat de cançons interpretat per nois i noies entre els 10 i els 15 anys per estrenar la Festa Major!

Activitat gratuïta

 Per aquesta activitat és necessari recollir entrada a la Secretaria del Casal.

- Dimecres 12 de juny a les 19,30h: Audicions dels Combos de Veu. Els combos de veus de Pausa us acompanyaran musicalment una estona a la cafeteria del Casal, veniu a gaudir d'una tarda plena de les veus dels nostres joves cantants!

Taquilla inversa

* Aquesta activitat es celebrarà a la Cafeteria del Casal.

Organitza: Associació Pausa amb Música

CÀPSULA FORMATIVA EN FAMILIA: ACTIVITAT ANUL·LADA!

Horari: 17:30

Aquesta activitat queda anul·lada!

Recuperem el Jardí Vertical del pati del Casal

Reconstruirem entre petits/es i grans el jardí vertical del Casal.

Aprendrem quins tipus de plantes i plantació podem utilitzar i ens emportarem alguna planta a casa per fer el nostre petit jardinet!

Inscripció prèvia gratuïta omplint aquest formulari, a la recepció del Casal o per telèfon.

GRUP DE LECTURA: 'STONER'

Horari: 19:30

En William Stoner és un noi jove i discret que ajuda a la granja familiar, fins que els seus pares l’envien a la universitat perquè pugui estudiar a la Facultat d’Agricultura. Un cop allà però, seduït per la literatura que comença a aprendre, decideix que no vol treballar al camp i que el que realment vol és ser professor.

En John Williams, autor del llibre, ens planteja una novel•la d’aparença simple on s’explica la vida d’un home aparentment simple també, però que resulta fascinant i commovedora. Els sentiments que amaga el personatge i les vivències que l’acompanyen, et fan vibrar a cada paràgraf i et provoquen que et qüestionis les decisions que pren fins al punt en que acabes pertanyent a la història que ens explica.

Stoner és la història d’un home que tot i ser extremadament savi, en realitat acumula massa ignorància en la vida que ha decidit viure. Stoner és, ni més ni menys, tota una vida en una novel•la.

Activitat gratuïta. Per aquesta activitat cal fer inscripció prèvia al següent FORMULARI!