Agenda del Casal

Diumenge, 07/06/2020

TEATRE FAMILIAR: 'EL PRÍCEP FELIÇ'

Horari: 10:45

Seguim amb les recomanacions de teatre familiar!

Aquesta setmana volem compartir amb vosaltres 'El príncep feliç', l'adaptació teatral del conte d'Oscar Wilde per la cia. La Baldufa.

Un espectacle per gaudir a partir dels 6 anys que narra la història d'una majestuosa i luxosa estàtua que domina una ciutat i va veient com la pobresa castiga el seu poble dolorosament. Un dia apareix una oreneta que es fa amiga de l'estàtua del Príncep i vol ajudar-la a vèncer el patiment. A poc a poc, guiada per l'estàtua, arrencarà tots els materials preciosos que la cobreixen i els repartirà generosament entre les persones que ho necessiten, donant-nos una lliçó d'amor i humanitat.

Podeu gaudir de l'obra entrant a aquest enllaç.

FESTIVAL ARTS AL CARRER: 'DESPLAÇA'T 2020'

Horari: 12:00

Enguany, el centre cívic Casa Groga s'adapta i es trasllada en format píndola a una versió en línia del Festival d'Arts de Carrer Desplaça't des de casa!

Diumenge 7 de juny a partir de les 12h.

Consulta aquí el programa d'activitats i segueix el seu canal de Youtube per gaudir de l'espectacle!

 

RECOMANACIONS DE CINE: 'EL DIRECTOR DE ORQUESTA' i 'EL VENDEDOR DE HUMO'

Horari: 20:15

El grup FF de Cinema aquesta setmana ens fa dues recomanacions més:

Cine per Adults: 'El director de orquesta', Andrzej Wajda (Polònia, 1980).

Després de cinquanta anys d'exili, un vell i cèlebre director d'orquestra decideix tornar a la seva pàtria. Durant els assajos té un enfrontament amb el director local, home ambiciós i marit possessiu d'una violinista, filla de la dona de la qual l'exiliat va estar enamorat en la seva joventut.

El film presenta l'enfrontament entre dues ètiques, la de l'ancià enamorat de l'art, i la del 'inescrupuloso advenedizo', capaç d'utilitzar qualsevol mitjà per a aconseguir les seves finalitats. Entre tots dos, la dona que, inevitablement reconeix la realitat, i actua com a desencadenant del conflicte.

Cine Infantil: 'El Vendedor de humo'.

Curtmetratge d'Animació realitzat íntegrament pels alumnes de www.primerframe.com

RECOMANACIÓ TEATRAL: 'EL FANTASMA DE CANTERVILLE'

Horari: 22:30

Seguim amb les recomanacions de Cicle TCC!

Aquesta setmana compartim amb vosaltres un dels clàssics més divertits d'Oscar Wilde portats al teatre, 'El Fantasma de Canterville', amb adaptació de Joan Yago i direcció de Josep Maria Mestres.

El fantasma Sir Simon de Canterville, protagonitzat per Joan Pera, que vaga pel castell on va assassinar la seva dona rep la visita d'una família força peculiar un cap de setmana. Malgrat els intents d'intentar pertorbar la pau de la família, el fantasma es veurà subjecte a burles que mantindran en un fil el seu honor i la seva reputació.

Podeu gaudir-la entrant a aquest ENLLAÇ.