Agenda del Casal

Diumenge, 14/06/2020

III CAMINADA: UNA PROPOSTA!

Horari: 00:15

Aquest any no podem celebrar la Festa Major.

No obstant, hem pensat que no podem deixar passar aquestes dates sense alguna proposta que ens la recordi. És per això, que hem organitzat la ja tradicional caminada pel barri.

La caminada es farà el diumenge 14 de juny i s'adaptarà a les condicions que ens imposa la FASE 2, en què ens trobem.  

S'han de seguir les condicions adjuntes i, quan la situació ho permeti, premiem als participants amb pinxo i la beguda.

Us hi esperem!

Consulta aquí l'itinerari.

Si us animeu, podeu enviar tres fotos (una de grup i les altres dos, dels llocs de pas que considereu interessants per a vosaltres), i les podeu enviar al següent correu electrònic: info@avvfontfargues.cat

Organitza: Associació de Veïnes i Veïns de la Font d'en Fargues

RECOMANACIONS DE CINE: 'NOS HABÍAMOS AMADO TANTO, 'EL PEZ FELIZ' i 'EL ALFARERO'

Horari: 13:00

Aquest setmana tenim triple recomanació del Grup FF de Cinema del Casal.

Cine per adults: 'Nos habíamos amado tanto' de Ettore Escola (Itàlia, 1974).

Amarga crònica de la història d'Itàlia, des de la postguerra fins als anys setanta, narrada a través d'un grup d'amics d'esquerres que es van conèixer quan en 1944 van lluitar contra els nazis. Aquest retrat de l'idealisme, però també de la inevitable pèrdua de les il·lusions a causa de l'acomodament burgès, va ser el primer èxit internacional del realitzador italià Ettore Scola.

Per veure la pel·lícula entra en el següent enllaç!

Cine Familiar:

'El pez feliz': Mirar el curtmetratge aquí!

Aquest film, basat en el conte de Jimmy Liao "A Fish that Smiled at Em", és la commovedora història d'un home solitari que troba companyia i consol en el seu peix mascota. El film explora el món intern d'aquest personatge de caràcter tendre i generós que comprèn a través d'un somni el valor de la llibertat.

'El Alfarero': Per veure el curtmetratge entra aquí!

La història d'un mestre que ensenya al seu petit deixeble a aconseguir els seus objectius amb esforç, perseverança i dedicació.

RECOMANACIONS DE CINE: 'EL HÉROE DEL RÍO'

Horari: 20:00

El Grup FF de Cinema del Casal aquesta setmana ens recomana 'El héroe del río' (Steamboat Bill, Jr.).

Una de les pel·lícules més conegudes  i visionada de Keaton és 'El maquinista de la General' però 'L'heroi del riu' també sobresurt pels seus gags i escenes molt treballades, i sempre amb el tó de comèdia.

Tot plegat amb 67 minuts de durada, en blanc i negre, i una música en directe d'acompanyament, que podia ser tantes vegades original com la inspiració dels músics el dia de la projecció.

Per veure la pel·lícula entra en el següent enllaç!

'EL MITJÓ CONFINAT I TINA A L'ALTRA BANDA DEL PONT'

Horari: 20:00

Arribem al següent capítol 7 de 'El Mitjó Confinat i Tina, a l'altra banda del pont'.

Fa dies que no sabíem del nostre amic, i resulta que ha sortit a fer una volta pel nostre estimat barri, amb la bona sort de trobar-se a la Tina.

Vols veure el següent capítol? Doncs entra AQUÍ.

Sèrie impulsada per EducArtS, que des del confinament, s'està produint des del nostre barri.

RECOMANACIÓ TEATRAL: 'SI M'ESTIMESSIS''

Horari: 20:30

La companyia TdC comparteix l'espectacle "Si m'estimessis", una adaptació teatral del recull de contes Dones d'Isabel-Clara Simó amb dramatúrgia i guió de Pere Puértolas estrenada al teatre del nostre Casal al 2016.

Aquesta peça es conforma de sis històries que van de la comèdia més lleugera a la tragèdia més terrible, i que exemplifiquen l’eterna guerra entre els sexes i denuncien el paper, encara subaltern i problemàtic, de la dona en les relacions personals i socials.

La podeu visionar complerta, dividida en tres parts, al nostre canal de Youtube.

RECOMANACIÓ TEATRAL MUSICAL: 'SCARAMOUCHE'

Horari: 20:30

"Scarmouche" de Dragoll Dragom és un musical ambientat en la França del s. XIX prerevolucionària, on un heroi enmascarat és converteix en l'heroi del poble repartint justícia i propaganda revolucionària.

La història parla de dos móns molt diferents: l'aristocràta i l'obrer, personalificats en les figures de dos germans separats al nèixer.

Per veure el musical podeu entrar en el següent enllaç!

 

RECOMANACIONS DE CINE: 'ARDE MISSISSIPI'

Horari: 22:00

El Grup FF de Cinema del Casal aquesta setmana ens recomana 'Arde Mississipi' de Alan Parker.

En 1964, en un poble del sud, on el racisme està profundament arrelat i el Ku Klux Klan reivinidica violentament la supremacia blanca, 3 activistes defensors dels drets humans desapareixen sense deixar rastre. Dos agents de l'FBI, de caràcter molt diferents, es faran càrrec de la investigació.

Amb la recomanació d'aquesta pel·lícula volem contribuir des del Casal a la lluita antiracista i fomentar el respecte dels drets humans aqui i arreu del mòn. #blacklivesmatter

Per veure la pel·lícula podeu accedir en el següent enllaç!

I aquesta setmana ha començat la 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.

És un festival que va començar la seva trajectòria el juny de 1993.

Té com a objectiu la promoció del cinema dirigit per dones, visibilitzant la cultura audiovisual femenina i projectant filmografies de directores d’arreu del món, evidenciant d’aquesta manera la importància de la contribució de les dones en el desenvolupament de la creació audiovisual.