Agenda del Casal

Dilluns, 09/11/2020

TORNEM A OBRIR LES PORTES DEL CASAL!

Horari: 17:45 a 12:30

Des d'avui dilluns dia 9 tornem a obrir les portes del Casal. Gràcies a totes pel suport que hem rebut aquests dies.

Obrirem en horari de secretaria: dilluns de 17 h a 20 h i de dimarts a divendres de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h.

Volem que el Casal sigui un espai segur per això cal que portem la mascareta tota l'estona, respectem la distància de seguretat entre persones, que ens desinfectem les mans a l'entrar, i que ens les rentem sovint durant l'estada.

En aplicació de les normatives per la contenció de la pandèmia de la Covid19 l'activitat presencial al Casal està molt restringida. Això ens preocupa perquè les persones estem patint situacions de vulnerabilitat física, emocional i social, per això cal mantenir activitats d'intervenció social i comunitària que fomentin el vincle i el suport mutu, que ens ajudin a mantenir‐nos actives i que redueixin les conseqüències de la por i l'aïllament.

* Programació cultural: hem d'ajornar totes les activitats que tenim previstes. Mantenim el nostre compromís amb les companyies i els tècnics i buscarem noves dates. No ens agrada gens aquesta decisió, s'ha fet un gran esforç des del sector per complir estrictament amb totes les mesures de seguretat. El tancament de les sales afecta directament a totes les treballadores del món de la cultura, deixant-les novament desemparades.

* Seguim fent els tallers en línia. Conscients que aquest format no és l'ideal, pesem que és una bona manera de mantenir un fil d'activitat que ens permeti recuperar-nos amb força quan puguem tornar a trobar-nos.

* Mantenim el suport al Banc d'aliments de la Xarxa de Suport del Carmel. Podeu venir al Casal (en horari de secretaria) i aportar qualsevol dels molts productes que es necessiten. Més informació en aquest enllaç!

* Mantenim algunes cessions d'espais de caràcter comunitari i a les escoles públiques del barri.

* La Cafeteria del Casal segueix tancada.

EL RENOVA LA TEVA ROBA ES REINVENTA AMB ACTIVITATS ONLINE

Horari: 18:00

Torna el Renova la teva roba amb una edició de tardor adaptada a les mesures de prevenció de la COVID-19, per la seguretat de totes.

L'edició online del renova compta amb tallers en línia i vídeo tutorials que fomentin el reciclatge i la customització de roba online. També hi haurà xerrades i altres activitats relacionades amb el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

Les activitats online de la xarxa d'intercanvi Renova la teva roba són proposades pels diferents equipaments i entitats de la ciutat que hi participem.

  • Començarem amb el taller online "Moda i emergència climàtica: roba, residu i recurs" el dilluns 9 de novembre a les 18 h, una proposta d'Aula ambiental Sagrada Família.
  • El dijous 12 de novembre a les 18 h el Casal de Joves de les Corts proposa un taller online de "Embolcalls creatius: reutilitzam els retalls de roba".
  • I el divendres 13 de novembre a les 18 h us proposem un vídeo tutorial de "Fabricació de mascaretes amb roba reciclada" des del web i les xarxes socials del Casal Font d'en Fargues.

Aquestes i moltes més activitats seran les que configurin la programació d'aquest Renova la teva Roba tardor 2020, que aviat podrem consultar en un fulletó en línia a la web de l'Ajuntament de Barcelona i a la del Casal.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues i Espai Ambiental Coop