Agenda del Casal

Dimecres, 11/11/2020

CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG AL CASAL

Horari: 20:00

Segons el Banc de Sang i Teixits cada dia fan falta entre 800 i 1.000 donacions de sang a Catalunya per poder garantir que totes les persones ingressades tinguin la sang imprescindible per dur a terme els seus tractaments. I des del Casal Font d'en Fargues volem contribuir aportant el nostre granet de sorra amb una Campanya de Donació de Sang el dijous 26 de novembre de 16 a 20 h de la tarda.

 

Si vols participar en aquesta activitat de salut pública, imprescindible per garantir la vida dels malalts, apunta't al web  donarsang.gencat.cat/FontDenFargues i concerta cita a l'hora que millor et vagi per fer la donació. A més, pots mirar de multiplicar la teva donació compartint l'enllaç de la campanya entre els teus contactes, tot engrescant-los a participar-hi. Quants més siguem, millor!

 

Aquesta col·lecta de donació de sang és realitzarà aplicant totes les mesures de seguretat i prevenció de la covid-19, sent obligatori fer: ús de mascareta, rentat de mans, respectar els recorreguts d'entrada i sortida, respectar la distància mínima de seguretat d'1,5m entre persones, demanar cita prèvia i fer cas a les indicacions de l'organització de l'activitat.

 

Dona sang, dóna vida!

MOSTRA DE FOTOGRAFIES "LA GENT DEL BARRI A UN LLOC SOMIAT"

Horari: 12:00

 

La mostra de fotografies "LA GENT DEL BARRI A UN LLOC SOMIAT" del Racó de la Foto neix de la pregunta "on vols viatjar?".

Veïns i veïnes van fer-se fotos amb un chroma de fons amb el grup de fotografia del Casal. I d'aquelles fotos que van fer, van realitzar un procés informàtic per crear una infografia amb la imatge del desig. El resultat d'aquell divertiment és el que us presentem en una exposició del grup Racó de la Foto que podeu gaudir a les escales que pugen a la Cafeteria i a les parets d'aquesta.

Organitza: Grup Racó de la Foto

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal. 

PARTICIPA A L'ESPAI CREIX EN FAMÍLIA

Horari: 12:30

Al Casal Font d’en Fargues tenim el Creix en família, un projecte propi que ofereix espais, tallers i activitats per gaudir i compartir en família. Hi pots trobar activitats que contemplen les necessitats i els canvis que experimenta una família amb nens i nenes de 0 a 16 anys, i que intenten acompanyar i oferir espais alternatius de lleure en un ambient respectuós. 

 

Per tal de poder donar resposta a les vostres inquietuds com a pares i mares a l’espera d’un nadó o d’infants de 0 a 5 anys volem seguir organitzant sessions formatives que siguin profitoses per a vosaltres. Es per això que des de l'espai Creix en familia del Casal volem oferir-vos una càpsula formativa online que us ajudi a adquirir recursos i coneixements sobre l'embaràs, la maternitat, la paternitat i la criança dels vostres fills.

 

A continuació us detallem un seguit de propostes perquè trieu quina s'adapta més a les vostres necessitats: https://forms.gle/9mxrGK1YtCttcGCUA

 

La proposta més votada serà el contingut que tractarem a la Càpsula formativa online que organitarem properament. Teniu del 12 al 19 de novembre per donar la vostra opinió. Moltes gràcies per la vostra participació.

 

El Casal és barri!