Agenda del Casal

Dijous, 12/11/2020

MOSTRA DE FOTOGRAFIES "LA GENT DEL BARRI A UN LLOC SOMIAT"

Horari: 12:00

 

La mostra de fotografies "LA GENT DEL BARRI A UN LLOC SOMIAT" del Racó de la Foto neix de la pregunta "on vols viatjar?".

Veïns i veïnes van fer-se fotos amb un chroma de fons amb el grup de fotografia del Casal. I d'aquelles fotos que van fer, van realitzar un procés informàtic per crear una infografia amb la imatge del desig. El resultat d'aquell divertiment és el que us presentem en una exposició del grup Racó de la Foto que podeu gaudir a les escales que pugen a la Cafeteria i a les parets d'aquesta.

Organitza: Grup Racó de la Foto

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal. 

JA TENIM AQUÍ LA GROSSA DE L'AAVV

Horari: 13:00 a 13:45

Ja podeu venir al Casal a comprar les vostres participacions de 5 euros del número de LA GROSSA d'aquest any de l'AAVV.

Pregunteu a recepció i feu-vos amb la vostra butlleta.

Molta sort!

VIDEOTUTORIAL DE LIANT LA TROKA: FABRIQUEM MASCARETES AMB ROBA RECICLADA

Horari: 16:15

En motiu de l'edició online del Renova la teva roba tardor 2020 aprenem a fer mascaretes de cotó de roba reciclada amb un videotutorial que ens ha preparant la marca de moda Liant la Troka.

Si entreu al vídeo en aquest link, us descarregueu i imprimiu els patrons que podreu trobar en aquest pdf descarregable, fabricareu 3 tipus diferents de mascaretes: mascareta 3D, mascareta de 3 plecs, mascareta d'1 plec i mascareta de triangle.

Per fer - les mascaretes necessitareu els següents materials:

- 1 cinta mètrica.

- 1 guix, 1 rotolador, 1 llàpis

- Tisores

- Goma elàstica

- Agulles de cap

- Planxa

- Agulla i fil o màquina de cosir

- 1 teixit de cotó

- Teixit inòfug 

Animeu-vos a compartir les mascaretes que fabriqueu a Facebook, Twitter i Instagram tot etiquetant-nos a @casalfontdenfargues i @liantlatroka.

Salut, fil i agulla!

 

OBRIM CONVOCATÒRIA PEL 9È MERCADET D'ARTESANES

Horari: 13:45 a 21:00

El dissabte 2 de gener del 2021 celebrarem la 9na Edició del Mercadet del Casal Font d’en Fargues

UBICACIÓ: Pati exterior de l’Escola de Música Can Fargues  (Avda. Frederic Rahola, 2, 08032 Barcelona) 

HORARI: De 10 a 15 h

Des del Casal es proposa aquest mercadet per donar visibilitat als artesans i artesanes del barri de la Font d’en Fargues i dels barris veïns. El Mercadet vol ser un punt de trobada per a totes aquelles persones interessades en el producte artesà i de proximitat.

Busquem artesanes que vulguin participar al Mercadet: dibuix, il·lustració, bijuteria, vidre, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda... Oferim un espai d’exposició i venda de les seves creacions. 

BASES DE PARTICIPACIÓ 

- Per poder participar heu d’omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ amb el vostre nom i cognoms, telèfon i un blog, web i/o fotografies dels treballs on l’organització pugui veure una mostra del producte.

- El 8 de desembre és la data límit per enviar les vostres propostes. 

Haver enviat la vostra inscripció dins el període marcat no assegura la plaça al Mercadet. L’organització farà una selecció amb les propostes i contactarà amb les artesanes per confirmar la seva participació entre els  dies 8 i 11 de desembre. En compliment de les mesures de seguretat per la contenció de la pandemia de la COVID aquests any podrem posar menys paradetes que altres anys.

- A cada participant se li assignarà una taula d’180x60cm i dues cadires. La decoració de la taula de la paradeta va a càrrec de l’artesà o artesana. Cal avisar si porteu algun expositor extra per poder distribuir millor l’espai  del Mercadet. 

- La inscripció té un cost de 10 euros per assegurar l’assistència que es retornaran el dia del mercadet. Us  donarem el número de compte per a fer d’ingrés un cop us confirmem la inscripció. Tenim  moltes ganes de tirar endavant aquesta activitat però es possible que s’hagi d’ajornar, modificar o anul.lar en funció del que decretin per aquella data les autoritats sanitàries. 

- Tots els articles a la venda han de ser de producció pròpia i original de l’artista. No s’admetran revendes ni  articles no originals. 

- Els llocs destinats a cada artesana no es poden cedir a participants no inscrits al Mercadet. Aquest lloc l’assignarem des de l’organització. 

- L’espai de venda de cadascú serà vigilat per les pròpies artesanes. L’organització no es fa responsable dels  desperfectes o robatoris que es puguin ocasionar.