Agenda del Casal

Divendres, 11/12/2020

ACTIVITAT AJORNADA! TALLER-DEBAT PER A MARES I PARES: LES JOGUINES... SÓN SEXISTES?

Horari: 11:00

Hem decidit ajornar aquest taller-debat per poder realitzar-lo presencialment des del Casal amb totes les famílies interessades. Us mantindrem informades de les noves dates!

En aquest espai de trobada debatrem sobre els aprenentatges que potencien les joguines, compartirem les pors i els prejudicis sexistes que sovint tenyeixen la mirada adulta respecte als infants i als seus jocs, analitzarem com la publicitat influeix en els desitjos i preferències dels infants i les famílies, i reflexionarem sobre com podem acompanyar els infants perquè siguin més lliures. 

El taller-debat serà divendres 11 de desembre de 11 a 13 h i per participar-hi vía ZOOM.

Aquest taller debat està dirigit a famílies, a càrrec de Coeducació, dins de l'edició online del Renova les teves Joguines tardor 2020.

Organitza: Cooeducació Cooperativa i Associació Casal Font d'en Fargues 

 

FABRICA PELOIXOS FRANKHENSTEIN AMB UN VÍDEO TUTORIAL

Horari: 18:00

Participa a l'edició online del Renova les teves Joguines tardor 2020 reciclant peloixos que ja no tenen ús creant un de nou: el meravellós peloix Frankhenstein!

“Renova les teves joguines” És una xarxa d’intercanvi que incentiva el consum conscient, la sostenibilitat i la prevenció de residus. Es duu a terme a la primavera i a la tardor en diferents equipaments i entitats de la ciutat i hi pot participar tothom.

Malgrat que la situació sanitària actual fa que sigui impossible dur a terme intercanvis presencials, fomentem la participació en les activitats en línia previstes, com la que presentem des del Casal en col·laboració amb Espai Ambiental Coop.

Fabriquem un peluix de Frankhestein amb materials reciclats és un taller online de creació on es pot aprendre a reutilitzar i reparar les joguines preferides dels infants: els peluixos! A més d’aprendre a cosir (o practicar-ho) i promoure la imaginació, és una manera d’aprofitar peluixos que s’anaven a llençar o ja no s’utilitzen. Truca al casal i reserva el material necessari! Tenim fins a 12 paquets amb trossos de peloix perquè puguis crear el teu.

El videotutorial per fer el teu propi peloix el publicarem al web, el canal de Youtube, als perfils de Facebook, Twitter i Instagram del Casal divendres 11 a les 18 h. Us animem a participar-hi!

Ja pots entrar en aquest enllaç i fabricar el teu peloix Frankhenstein!

CINEMA DOCUMENTAL: 'COLD CASE HAMMARSKJÓLD'

Horari: 19:00

Divendres 11 de desembre a les 19h

Un documental innovador que utilitza una metaficció minuciosament detallada per abordar la mort encara sense esclarir del secretari general de l’ONU Dag Hammarskjóld l’any 1961.

Director: Mads Brügger (2019)

Aforament limitat. Reserva d'entrades en el següent enllaç!

Preu: Una donació per a la Xarxa d'aliments!

Organitza: Grup FF Cinema

- S’ha de fer reserva prèvia a través del web del Casal

- És obligatori l’ús de la mascareta dins de la sala

- S’ha de mantenir la distància física a les cues, a l’entrada, durant la projecció i a la sortida

- Heu de seguir les indicacions dels cartells i dels organitzadors

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.