Agenda del Casal

Dijous, 17/12/2020

CONCERT SECRET EN SUPORT A ACCEM

Horari: 20:00

Un barri secret de Barcelona. Un lloc secret. Una banda secreta. Només alguns afortunats seran els que se sentin tant a prop de l'artista que puguin escoltar el batec del seu cor amb Indies Keeping concerts.

I no podem aguantar més aquest secret...! Tot això passarà el dijous 17 de desembre a les 20 h al centre del nostre barri, on es farà un concert secret solidari. L'entrada és gratuïta, i després del concert es farà una recol·lecta de donatius per l' ACCEM, una ONG que pren cura dels refugiats nouvinguts a Barcelona.

Si vols ajudar-los a ajudar apunta't al concert escrivint-los un email a info@soncanciones.com amb els noms i els emails dels assistents (4 com a màxim). I et respondran citant-te al lloc concret.

També pots participar en la causa fent una donació com a fila 0, mitjançant una transferència bancària al compte ES05 0049 0771 1921 1078 7992 (Banc Santander, a favor d'ACCEM). Recorda posar al concepte "Indies Keeping Secrets Solidaris" i el teu correu, perquè t'enviem una sorpreseta per agrair la teva generositat. Juntes som molt més.

I ... SSSSHHHHHTTTT... només es pot fer córrer aquest missatge entre les persones boniques que sàpiguen guardar secrets!