Agenda del Casal

Divendres, 18/12/2020

BÚSTIES MÀGIQUES

Horari: 10:00 a 20:00

Els Casals de Barri d'Horta Guinardó tindran des del dia 18 de desembre fins al 5 de gener unes 'Bústies Màgiques' on les nenes i nens podran anar a deixar la seva carta als Reis.

En aquests moments que estan sent especialment intensos i difícils volem mantenir la il·lusió de la nit més màgica de l'any, ens volem contagiar de l'optimisme i l'esperit alegre dels infants.

La nostra bústia la fem en col·laboració amb l'alumnat i els artistes de LA NAU, taller de pintura i arts plàstiques.

A més a més de la Carta també podran portar aliments i productes d'higiene per les Cistelles Solidàries. Tot el que es reculli es destinarà a les Xarxes de Suport Mutu de cada Barri que estan fent una gran feina de solidaritat atenent als veïns i veïnes que més ho necessiten.

#bústiesmagiques

Organitza: Casals de Barri d'Horta-Guinardó

ATENCIÓ! DOBLE SESSIÓ DE L'ACTIVITAT INFANTIL FAMILIAR: "Els Xescos". Espectacle d'animació amb música i il·lustració en directe

Horari: 18:00

Obrim un altre dia per poder assistir a l'activitat de 'Els Xescos'.

Divendres 18/12 a les 18 hores: ENTRADES EXHAURIDES!

Dissabte 19/12 a les 17 hores: Reserva d'entrades en aquest enllaç!

Important! la reserva és per persona, infant inclòs!

És un espectacle d'animació tradicional molt dinàmic i variat.

Amb el fil conductor de les cançons que el mestre Xesco Boix ens va transmetre fa un bon grapat d'anys: El Gripau Blau, la Bicicleta, Peix peixet... i moltes més que fan riure, cantar i ballar des del més petit fins al més gran.

Cançons i cançonetes, un conte, unes danses, unes moixaines o un senzill joc de paraules.

Tot i cap en aquest espectacle on les il·lustracions dibuixen i deixen entreveure el que vindrà. La màgia de viure i veure com es desenvolupa la trama i com finalment els personatges de les cançons cobren vida a mesura que es canten.

Atenció! El dia de l'espectacle es sortejaran els tres dibuixos que es faràn durant la funció entre el públic. Les afortunades podràn venir a recollir el dibuix el dilluns de 10 a 13 o de 17 a 20 h.

Preu: 0€ (Activitat subvencionada) + Una donació per a la Xarxa d'aliments!

Organitza: Associació de Veïns i Veïnes de la Font d'en Fargues

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.