Agenda del Casal

Divendres, 18/12/2020

BÚSTIES MÀGIQUES

Horari: 10:00 a 20:00

Els Casals de Barri d'Horta Guinardó tindran des del dia 18 de desembre fins al 5 de gener unes 'Bústies Màgiques' on les nenes i nens podran anar a deixar la seva carta als Reis.

En aquests moments que estan sent especialment intensos i difícils volem mantenir la il·lusió de la nit més màgica de l'any, ens volem contagiar de l'optimisme i l'esperit alegre dels infants.

La nostra bústia la fem en col·laboració amb l'alumnat i els artistes de LA NAU, taller de pintura i arts plàstiques.

A més a més de la Carta també podran portar aliments i productes d'higiene per les Cistelles Solidàries. Tot el que es reculli es destinarà a les Xarxes de Suport Mutu de cada Barri que estan fent una gran feina de solidaritat atenent als veïns i veïnes que més ho necessiten.

#bústiesmagiques

Organitza: Casals de Barri d'Horta-Guinardó

PASTORETS 2.0

Horari: 17:30 a 19:00

PROJECCIÓ QUE RECULL MOMENTS DELS 10 ANY DELS PASTOREST DEL GRUP DE TEATRE CASINET

Per mantenir la tradició dins del barri, viurem un recull dels millors moments de les representacions fetes fins al darrer Nadal. Amb aquesta projecció es vol donar un sentit agraïment a tothom que ha fet possible aquest meravellós projecte.

Hi haurà taquilla inversa per recaptar fons per la Marató de tv3

També podeu dur una donació per a la Xarxa d'aliments!

Aforament limitat. Cal fer reserva d'entrades en el següent enllaç!

- Primera sessió a les 17:30 hores.

- Segona sessió a les 19 hores.

Organitza: Grup de Teatre Casinet

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.