Agenda del Casal

Divendres, 18/12/2020

BÚSTIES MÀGIQUES

Horari: 10:00 a 20:00

Els Casals de Barri d'Horta Guinardó tindran des del dia 18 de desembre fins al 5 de gener unes 'Bústies Màgiques' on les nenes i nens podran anar a deixar la seva carta als Reis.

En aquests moments que estan sent especialment intensos i difícils volem mantenir la il·lusió de la nit més màgica de l'any, ens volem contagiar de l'optimisme i l'esperit alegre dels infants.

La nostra bústia la fem en col·laboració amb l'alumnat i els artistes de LA NAU, taller de pintura i arts plàstiques.

A més a més de la Carta també podran portar aliments i productes d'higiene per les Cistelles Solidàries. Tot el que es reculli es destinarà a les Xarxes de Suport Mutu de cada Barri que estan fent una gran feina de solidaritat atenent als veïns i veïnes que més ho necessiten.

#bústiesmagiques

Organitza: Casals de Barri d'Horta-Guinardó

VIDEOTUTORIAL DE LIANT LA TROKA: FABRIQUEM MASCARETES AMB ROBA RECICLADA

Horari: 16:15

En motiu de l'edició online del Renova la teva roba tardor 2020 aprenem a fer mascaretes de cotó de roba reciclada amb un videotutorial que ens ha preparant la marca de moda Liant la Troka.

Si entreu al vídeo en aquest link, us descarregueu i imprimiu els patrons que podreu trobar en aquest pdf descarregable, fabricareu 3 tipus diferents de mascaretes: mascareta 3D, mascareta de 3 plecs, mascareta d'1 plec i mascareta de triangle.

Per fer - les mascaretes necessitareu els següents materials:

- 1 cinta mètrica.

- 1 guix, 1 rotolador, 1 llàpis

- Tisores

- Goma elàstica

- Agulles de cap

- Planxa

- Agulla i fil o màquina de cosir

- 1 teixit de cotó

- Teixit inòfug 

Animeu-vos a compartir les mascaretes que fabriqueu a Facebook, Twitter i Instagram tot etiquetant-nos a @casalfontdenfargues i @liantlatroka.

Salut, fil i agulla!