Agenda del Casal

Dissabte, 06/02/2021

CONCERT SOLIDARI D'HIVERN

Horari: 19:30

La música del barri recolza la Xarxa de Suport del Carmel i de la Font d'en Fargues amb un CONCERT SOLIDARI D'HIVERN al Casal des d'on es recaptaran diners perquè la Xarxa pugui seguir treballant per no deixar a cap veïna ni veí enrere, abastint a les famílies i persones necessitades d'aliments, productes de primera necessitat, assessorament laboral i suport emocional, entre d'altres.

Les entitats i grups musicals actius al Casal Font d'en Fargues: Música amb Pausa, la Coral Font d'en FarguesLes Fusa s'uneixen amb el duet UAL·LA! per oferir un concert que tapi els vuits econòmics i socials sorgits de la crisi de la COVID-19 al barri.

Després de gairebé un any ple de dificultats i restriccions per assajar, poder fer actuacions i seguir en actiu, les agrupacions musicals de la Font d'en Fargues es reuneixen per fer un concert on poder reivindicar un escenari millor pels músics davant la pandèmia i fer una crida a suport mutu del veïnat.

Podeu llegir el MANIFEST que han preparat els músics del barri per demanar accions directes i valentes de les administracions per seguir fent #culturasegura.

El CONCERT SOLIDARI D'HIVERN de la Font d'en Fargues serà el pròxim dissabte 6 de febrer a les 19:30 h.

Podeu adquirir les vostres entrades en el següent enllaç, fent aportacions de 5, 10, 15 o 20 euros. I també podeu fer els vostres donatius com a 'fila 0' a través de BIZUM al telèfon 607558592 o bé presencialment al Casal (contribuint amb un mínim de 5 euros).

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CÀPSULA ONLINE DE FISIO RESPIRATÒRIA PER A NADONS

Horari: 11:00

Dimecres 10/02 a les 11h vía ZOOM adquirim nous coneixements com a pares i mares amb una formació d'1 h.

Una càpsula de fisioteràpia respiratòria on coneixerem que és, en què consisteix concretament a la pediatria, a més d'aprendre com fer una bona neteja nasal als nostres nadons de 0 a 3 anys. Per un altre cantó, coneixerem "els mites i les llegendes" sobre els mocs, refredats i altres dolències respiratòries en nadons per saber què fer. Tot això basat en l'evidència científica que hi ha, de la mà de l'especialista en fisioteràpia respiratòria RAÚL CARRIÓN.    

La formació està adreçada a 20 persones i està subvencionada per l'ACFF, dins del projecte CREIX EN FAMÍLIA. Podeu inscriure'us en aquest enllaç!

A totes les inscrites us enviarem l'enllaç de la sessió de Zoom per connectar-vos aquell dia. Si us quedeu sense plaça i us interessa molt poder fer la sessió, escriviu-nos a info@casalfontdenfargues.cat adjuntant el vostre número de telèfon perquè n'estiguem assabentats i tingueu la possibilitat de poder utilitzar el lloc d'algú que finalment no pugui fer la formació.

Organitza: Associació del Casal Font d'en Fargues

ESPECTACLE MUSICAL FAMILIAR: 'ELS MUSICS DE BREHMEN'

Horari: 11:30

Un gall, un gat, un gos i un ase a qui els Grimm van fer fugir dels seus amos perquè els volien sacrificar, ja que s’havien fet grans i havien deixat de ser productius.

Un gall, un gat, un gos i un ase que es fan amics d’un grill i es posen a cantar... potser perquè qui canta els mals espanta, o potser perquè aquest és el camí més curt per arribar a Bremen.

Els hi acompanyem?

A partir dels 4 anys.

Preu: Una donació per a la Xarxa d'aliments!

Reserva d'entrades a partir del 3 de febrer en el següent enllaç!

Dins del Cicle del Barcelona Districte Cultural

Organitza: Barcelona Districte Cultural i Associació Casal Font d'en Fargues

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.

SORTIDES FOTOGRÀFIQUES: 'ESTACIÓ DE FRANÇA'

Horari: 10:00

El tercer dimarts de cada mes, el Grup  'Racó de la Foto' del Casal, us convida a fer un recorregut fotogràfic per diferents punts de la ciutat de Barcelona.

Comencem aquesta trobada a l'Estació de França.

La temàtica serà lliure, podreu fotografiar tot allò que us sembli interessant. A més, durant  el recorregut, els companys del Racó de la Foto, donaran un cop de mà per a qualsevol aclariment tècnic. 

Al final del cicle dels recorreguts programats, es faran murals de les fotos seleccionades i s'exposaran al Casal!

Com puc fer la inscripció?

Reserva la teva plaça enviant un correu electrònic i afegint el teu nom i telèfon a: racofoto@gmail.com

Punt de trobada: a les 10 hores a l’entrada de l’Estació de França.

En cas de qualsevol contratemps, contacteu amb nosaltres als següents telèfons 649 46 19 01 -  629 24 35 20.

Organitza: El Racó de la Foto

 

 

GRUP DE LECTURA: 'EN LA ORILLA'

Horari: 19:30

El 17 de febrer a les 19:30h hi haurà una trobada del GRUP DE LECTURA del Casal per parlar de la novel·la "En la orilla" de Rafael Chirbes.

 

El llibre parla sobre la bombolla immobiliària i la gran crisi que ha provocat aquesta a Espanya.

Va guanyar el Premi Francisco Umbral com a llibre del 2013 i el Premi Nacional de Narrativa i crítica el 2014.  

 

Totes les persones que vulgueu participar en l'activitat, us podeu apuntar en el següent enllaç!

Preu: Una donació per a la Xarxa d'aliments!

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues  

 

CINEMA: 'EDMOND' (CARTES A ROXANNE)

Horari: 19:00

En plena Belle Époque a París, Edmond Rostand és un dramaturg de futur prometedor.

Però tot el que ha escrit ha estat un fracàs i ara pateix una parada creativa.

Quan coneix un gran actor teatral aquest insisteix en interpretar la seva propera obra, i a més d’aquí tres setmanes.

Edmon té un problema i és que encara no la té escrita. Només té el títol: "Cyrano de Bergerac".

Director: Alexis Michalik (2018)

Preu: 3 € i una donació per a la Xarxa d'aliments!

Reserva la teva entrada en aquest enllaç!

Organitza: FF Cinema

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.

CICLE DE TEATRE CONTEMPORANI CATALÀ: 'EN LÍNIA'

Horari: 20:00

 

El grup Bell-Lloc presenta “En Línia”, una comèdia de teatre actual i divertida adaptada per Marc Busom, de l’exitós film cinematogràfic “Perfectos Desconocidos” de Paolo Genovese.

L’Eva i l’Alfons conviden als seus amics a sopar a casa seva per gaudir i observar l'eclipsi lunar, o millor dit la lluna de sang, que tindrà lloc aquella nit.

Tothom arriba acompanyat i estan intrigats i expectants per conèixer la nova parella d’en Pep, però la sorpresa salta quan aquest es presenta sol a casa dels amfitrions. Per evitar que el sopar sigui un avorriment, la Blanca, la parella de l’Edu, proposa jugar a un joc i, deixant tots els telèfons mòbils sobre de la taula, hauran d’anar llegint tots els missatges i trucades que vagin arribant durant el sopar. Serà aquí quan es descobriran alguns secrets que, fins ara, semblaven estar ocults.

Una obra fresca, actual i entretinguda on les noves tecnologies agafen un protagonisme implicit i fan que la trama es vegi modificada constantment com a la vida real.

Preu: 5€  / 4€ sòcies de l'AVVFF i l'ACFF, persones jubilades i joves.

Reserva d'entrades en el següent enllaç  

Us recordem que podeu fer una donació per a la Cistella Solidària de la Xarxa d'aliments! del barri.

La següent i última sessió del cicle:

- Dissabte 20/03 'Amor i glòria' a càrrec de Grup de Teatre Rocaguinarda.

-Dissabte 17/04 'Només una vegada' a càrrec del Grup de Teatre ACR de Fals.

Organitza: TCC i Associació Casal Font d'en Fargues

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal. 

"EL CASAL ES VIDA" COMISSIÓ MEDI AMBIENT

Horari: 19:00

Us convidem a sumar-vos a aquesta comissió per tirar endavant accions per lluitar contra el canvi climàtic des del Casal.

Si teniu idees i ganes de participar, però no us va be el dia i hora de la reunió, no dubteu a fer-nos-ho saber amb un email a info@casalfontdenfargues.cat

Enllaç per la reunió: https://us02web.zoom.us/j/85030894195?pwd=NGRNNVlZNGJSV002eXpEcW02MURKQT09

ID de reunión: 850 3089 4195
Código de acceso: 344115

COMISSIÓ ECONÒMICA

Horari: 09:00

En aquesta reunió farem seguiment del pressupost del Casal i revisarem la distribució de la partida econòmica destinada a activitats dins del conveni, valorarem totes les activitats proposades per les entitats i grups vinculats, totes les accions a desenvolupar en els projectes i la programació complementària.

Enllaç per la reunió: https://us02web.zoom.us/j/89595187781?pwd=US8rKzVCbFArVE1GQkVOb3dCMkpLQT09
 

ID de reunión: 895 9518 7781
Código de acceso: 1234

21È CICLE DIVENDRES MUSICALS: 'LA BLANCO'

Horari: 20:00

Cantautora perquè ho és. Cantautora perquè ho ha lluitat. Nota a nota i cançó a cançó. Cantautora és com es defineix a si mateixa Maria la Blanco i com ha volgut batejar el seu primer treball discogràfic que és, evidentment, el d’una cantautora que compon lletra i música, que parla de les seves emocions, de les seves necessitats, dels seus sentiments i de totes aquelles coses que la rodegen, que la remouen per dins i la fan sentir-se viva.

Preu: Una donació per a la Xarxa d'aliments!

Reserva d'entrades a partir del 17 de febrer en el següent enllaç!

Dins del Cicle del Barcelona Districte Cultural

Organitza: Associació de veïnes i veïns de la Font d'en Fargues i Barcelona Districte Cultural

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.