Agenda del Casal

Dimecres, 02/06/2021

EXPOSICIÓ. 'GENT GRAN: HAN FET POSSIBLE EL BARRI'

Horari: 17:00

El grup del racó de la foto ha capturat la vitalitat i ganes de viure del Casal Gent Gran i fan un homenatge a tota la gent gran. Perquè mai han deixat d'estar presents al Casal.

'La nostra gent gran ha patit la pandèmia com a col·lectiu. I el tancament del Casal i l'anul·lació de les activitats que hi desenvolupaven ha trencat la seva rutina.
Per això el Casal ha suggerit al Racó de la Foto una acció dirigida a ells: fer-los venir a posar per a un retrat. 

Molt bona va ser la resposta dels participants que van demostrar un gran humor i entusiasme. L'element comú de cada retrat va ser la butaca i la manera de seure i l'expressió de les seves cares l'element diferencial que els defineix.

Les frases que hi veureu estan extretes de les converses que es van tenir amb totes les persones participants.

Aquesta original exposició és el resultat de les diferents sessions fotogràfiques. Cada foto s'ha treballat acuradament per treure el bo i millor de cada persona. I com als actuals components del Racó són uns entusiastes de la fotografia en blanc i negre, presentem una foto diferent de la de color per adonar-nos dels detalls i matisos que es potencien'.

Organitza: Grup Racó de la foto

ESPERANT L'ESTIU, FONT D'EN FARGUES REVIU!!! TEATRE CARPE DIEM: 'LA ABUELA SOL Y LAS 13 ROSAS'

Horari: 19:00 a 18:00

La Colla Jove "Carpe Diem" amb la representació en castellà d'aquesta obra, presenta un muntatge que és un nou repte en el seu recorregut teatral.

Es tracta d'una obra escrita per Maxi de Diego, recordant els fets del 5 d'agost del 1939 en acabar la Guerra Civil espanyola en els que varen morir afusellades tretze noies, la majoria menors d'edat, per defensar les seves llibertats. A través dels ulls de l'àvia Sol que va sobreviure als fets, i que vol transmetre a les generacions actuals perquè la memòria no els oblidi, la seva néta Alba escriu una obra de teatre que els recorda. L'àvia dona importància a la lluita pels drets, que en aquell moment se centraven en la llibertat, la dignitat i la cultura de la dona, que encara avui no han estat superats del tot i que són els afers centrals de l'obra. A més aconsella a les seves nétes que segueixin lluitant per superar les injustícies i per defensar la pau. Vol que valorin la importància de la lluita amb tota la força del cor per aconseguir allò que és correcte i vol fer entendre a les noves generacions d'on venen i que els hi cal seguir lluitant per aconseguir les seves llibertats.

Aquesta funció es podrà veure en qualsevol d'aquestes sessions:

Dissabte 5/06 a les 19h reserva aquí!

Diumenge 6/06 a les 18h reserva aquí!

Preu: 5€ a pagar el mateix dia de l'obra. 

Cal portar aliments o productes d'higiene per a la Xarxa d'aliments!

Reserva anticipada d'entrades a partir de les 10h el 26/05 en aquest enllaç!

Organitza: Colla Jove de Teatre Carpe Diem

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

El Casal ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els  itineraris d’entrada i sortida. L’espera per entrar a les activitats i tallers es farà a fora del Casal.

ESPERANT L'ESTIU, FONT D'EN FARGUES REVIU!!!

Horari: 19:00 a 20:00

Comença el Cicle: Esperant l'estiu, Font d'en Fargues reviu!!! fins el 19 de juny.

Si vols fer una consulta ràpida de totes les activitats que hi ha programades durant el cicle, ho podeu fer accedint a la notícia publicada a la nostra web: https://ajuntament.barcelona.cat/casalsdebarrihg/cfontdenfargues/node/1789

 Per a fer la reserva d'entrades entra en aquest enllaç: https://www.reserva.casalfontdenfargues.cat/

El cartell del cicle amb totes les activitats ho trobaràs aquí!

Tots els dibuixos del cartell són fets pels nens i nenes del projecte de l'Acompanymanet Escolar.

Destigem que gaudiu tots i totes d'aquests dies de Festa!

#CulturaSegura

Mesures especials front la pandèmia de la COVID

L'espai on se celebra l'activitat ha de ser un espai segur per totes les persones que hi participem, per això, cal que: feu us de la mascareta, us netegeu i/o desinfecteu les mans, mantingueu 1,5 m de distància entre les persones i respecteu els itineraris d’entrada i sortida.