Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Agenda del Casal

Divendres, 01/10/2021

JAZZ TAST: 'JUST A MOOD'

Horari: 19:00

"Just a Mood" Mostra de l'espectacle de dansa de la cia. EnJazz

Just a Mood és una peça construïda al voltant de la música de Teddy Wilson – un mestre de la Era del Swing, pianista, arranjador i director d’orquestra afroamericà.

Just a Mood és un espectacle escrit en el llenguatge de les danses originals del jazz, les danses vernaculars afroamericanes nascudes a la primera part del segle XX.

Just a Mood és una obra que explora la infinita riquesa d’un univers musical complex, distingit i aleshores intens, suau però bullint de ritme, i en què tristesa i alegria són mares d’una agredolça saviesa. Just a Mood no és un esforç de recreació històrica – que intenti reproduir la estètica i els codis de la Era del Swing. És més aviat un espai de trobada entre una música escrita al segle passat, un llenguatge carregat de tradició però en contínua evolució i dos ballarins del ara.

Dins del Cicle Jazz Tast 2021

Abans de l'espectacle, podràs degustar d'una tapa i beguda per 2,5€, a la Cafeteria del Casal. 

Activitat per a tots els públics!

Preu: Taquilla inversa

Imprescindible reserva prèvia a partir del 22/09 en aquest enllaç!

Organitza: Associació del Casal Font d'en Fargues