Agenda del Casal

Divendres, 15/10/2021

JOCS DE TAULA EN FAMÍLIA

Horari: 17:30

Vine a conèixer nous jocs de taula al Casal i passar-t'ho bé en família!

En aquestes sessions impartides pels demostradors professionals de LA MAQUINÀRIA (jocs de taula i oci alternatiu) coneixerem jocs i mecàniques diferents, aprendrem a jugar a jocs de taula moderns i adquirirem un munt d'aptituds pel dia a dia.

Sabies que...?, Gràcies als jocs de taula s'aprèn a socialitzar i a solucionar conflictes des del respecte i la igualtat entre els companys. Sabies que...?, Els jocs de taula són una bona eina per potenciar l'activitat mental de manera divertida i emocionant.

Aquesta activitat està dins del cicle del Passaport Edunauta

Hi haurà 5 sessions de 17:30 a 19:30 h els divendres:

15 d'octubre

12 i 19 de novembre

10 i 17 de desembre

Dirigides a famílies amb infants de 4 a 12 anys.

Reserva la teva plaça al Casal, a la recepció de manera presencial. El cost de la sessió per persones és de 3 euros (en efectiu).

L’aforament és limitat. Tots els infants han de venir acompanyats per un adult. Cada adult pot acompanyar un màxim de 4 infants.

Organitza: Associació Casal Font d'en Fargues

CINEMA: 'LA MORT EN DIRECTE'

Horari: 19:00

Una sàtira premonitòria de les pràctiques d’explotació i destrucció de la privadesa dels reality shows televisius, rodada més de quinze anys abans que apareguessin.

Del director Bertrand Tavernier (1980).

El millor cinema en versió original subtitulat el trobaràs al barri!

Preu: 3€

Imprescindible reserva d'entrades a partir del 6/10 en aquest enllaç!

Sopars a la Cafeteria: després de la sessió del cinema vine a sopar a la Cafeteria del Casal! Imprescindible reserva prèvia trucant al t. 691 977 529 o presencialment informant a Cafeteria. Data límit fins el 13/10 a les 20h.

Organitza: Grup FF Cinema