Agenda del Casal

Dilluns, 18/10/2021

OBRIM UN BLOG PER CELEBRAR 10 ANYS DEL NOU CASAL

Horari: 13:30 a 20:00

 

Obrim un blog per celebrar 10 anys del nou Casal!

https://noucasal10anys.cat/

En aquest blog pots fer una publicació per compartir amb tothom les vostres vivències, anècdotes, imatges, creacions i records del Casal durant tot aquest temps.

Des de fa més de noranta anys el barri de la Font d'en Fargues gaudeix d'aquest espai comunitari que és el Casal. Aquest curs en fa 10 que obríem les portes d'aquests Casal reformat i amb un projecte més ampli. Un espai de convivència de les entitats i grups del barri, un espai per fer història, un espai on gaudir de la cultura, un lloc de trobada per teixir xarxes.  

Felicitem-nos i celebrem que tenim un barri que té els braços oberts per a tothom!

Llarga vida al Casal!

PRIMERA REUNIÓ ACOMPANYAMENT ESCOLAR

Horari: 17:30

Us convidem venir el proper dilluns 18 d'octubre a les 17:30 h a la sala d'actes del Casal la Barraca del barri del Carmel a la primera sessió de la 2a edició del projecte CAP INFANT ENRERE al Carmel i la Font d'en Fargues.

Apropa't i participa en aquest projecte del barri del Carmel i la Font d'en Fargues.  Coneix de primera mà aquesta iniciativa comunitària d'intervenció socioeducativa que pretén fer front a la bretxa educativa sorgida de la covid 19. 

Si tens interés en participar-hi siusplau inscriu-te aquí (si encara no ho has fet): https://forms.gle/13a4QF3ZYm11f1bV9