Agenda del Casal

Dilluns, 07/02/2022

ACTIVITATS I ESPECTACLES PASSAPORT EDUNAUTA FEBRER

Horari: 17:00 a 19:00

Torna el PASSAPORT EDUNAUTA.

Consulteu totes les activitats i tallers en aquest enllaç: Passaport Edunauta

Podeu passar pel Casal a recollir el passaport.

Entitats vinculades al projecte del barri: Casal la Barraca del Carmel, Biblioteca Juan Marsé, Escola de Música Pausa, ACFF, Carmel Amunt, Centre Cívic Carmel, Centre Cívic Taxonera i Lluïsos d'Horta.

EXPOSICIÓ "DONES LLUITADORES"

Horari: 13:30

Vine a conèixer a 13 dones que van lluitar contra el feixisme, per la llibertat, a través de l'exposició "Dones lluitadores" de la Fundació Revolució Democràtica que hi haurà pels passadís de tallers del Casal distribuïda en 13 rollups.

El dissabte 19 de Març, en motiu de la representació de l'obra "L'abuela Sol i las 13 rosas" de la Colla de Teatre Jove Carpe Diem dins del Cicle de Teatre Català Contemporani, hi haurà la presentació de l'exposició per l'experta Rosario Cunillera a les 19:15 h al teatre del Casal Font d'en Fargues.

La Rosario és la responsable de l'àrea de memòria de Comunistes, membre de l'associació d'ex-pressos polítics del franquisme i membre del comitè de savis del Museu d'Història de Catalunya.

L'exposició és podrà visitar de dilluns a divendres de 10 a 13 h del matí i de 17 a 20 h de la tarda del 10 al 31 de març.